Români cu care ne mândrim

Azi, de mica unire, e o ocazie bună să-i celebrăm pe românii care ne fac mândri că ne-am născut pe acest tărâm binecuvântat. Români care zguduie în noi fiorul național. Români care ne reamintesc că inimile noastre vibrează pe aceeași frecvență.

Ne gândim cu respect la marii români din istorie, care au influențat destinele acestui popor: Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza, Brâncuși, Nadia, Enescu, Eliade, Henri Coandă, Brătianu și alții.

Ne deschidem inimile și îi învăluim cu iubire pe românii de azi, care, în ciuda vicisitudinilor politice, cât și geopolitice, trag din greu ca să ducă țara mai departe.

Potrivit CataniaToday, cei doi au intrat în brutărie cu fețele acoperite de măști de ski și înarmați cu pistoale, apoi au amenințat-o cu arma pe soția patronului.

Românii au furat apoi cântarul din brutărie, pe care l-au confundat probabil cu casa de marcat, și s-au făcut nevăzuți, fugind pe un scuter. (sursa)

Iată, la 153 de ani de când Cuza a introdus sistemul metric de greutăți și măsuri în principatele unite române, doi români aduc un omagiu deosebit ocalei.

Felicitări, Cuza ar fi mândru!

Păreri?