Răzbunare în stil mafiot pe italieni

După ce niște români din Italia au fost puși sub acuzare pentru că au tăiat un porc, răspunsul autorităților române nu a întârziat să apară.

Astfel, niște italieni bătrâni, veniți să petreacă revelionul în compania unor tinere românce deloc interesate de banii lor, au fost arestați pentru că vorbeau prea tare cu mâinile în centrul vechi din București.

“S-a constatat un deranj infernal a liniștii publice, prin folosirea excesivă a degetelor împreunate de la o mână și fluturarea lor haotică prin aer, cu o viteză ce a atins bariera sunetului și a deranjat vecinii”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Mai mult, italienii sunt acuzați și că au refuzat să pună ketchup pe pizza, cum cere tradiția strămoșească românească.

“Mănânc pizza de 30 de ani și orice om normal știe că nu se poate fără checiap. Este un afront la adresa României, să fie executați!”, mărturisește un trecător pe care nu l-a întrebat nimeni, dar s-a băgat în seamă.

Așteptându-și pedeapsa, italienii au împreunat cele cinci degete de la o mână, le-au fluturat prin aer, apoi le-au coborât pe patru, lăsându-l erect pe cel din mijloc, pe care au continuat să-l fluture haotic.

Până la această oră, nimeni nu a reușit să traducă ce voiau să transmită italienii.

sursă foto

Păreri?