Sper că nu ați uitat să fiți deprimați ieri

Dacă există o zi în care e imperios necesar să ne iubim, e normal să existe și una în care e obligatoriu să fim deprimați. Pentru că, la fel ca iubirea, deprimarea trebuie pusă la loc de cinste și sărbătorită. Tăiat porcul deprimant, făcut pomana porcului deprimantă, făcut cârnaț și slană deprimante și tradiționala salată de bef. Evident, deprimantă.

Indiferent cât de binedispus te-ai trezit ieri, te lovea deprimarea. Efectiv n-aveai cum să te ferești, totul era deprimant în jurul tău. Patul parcă era mai deprimant ca de obicei, periuța de dinți avea programare la psiholog, buda era mai rece ca de obicei, hârtia igienică s-a terminat.

Dechizi telefonul, ca tot omul, și vezi știri despre cea mai deprimantă zi din an. Cauți alinare în brațele partenerului de viață și afli că și el/ea sărbătorește ziua deprimării. Vecinii oricum sunt deprimați din fire. Pe stradă, doar oameni deprimați, că așa e când trăiești în România. Ajungi la birou, deschizi laptopul și găsești aceleași știri deprimante. Plus știri despre cea mai deprimantă zi din an. Și colegul ăla de care încă nu ți-e silă e deprimat:

– Ce-i cu tine, bă?

– Sunt deprimat…

– De ce?

– Păi azi e cea mai deprimantă zi din an…

– Dar știi că nu trebuie să fii deprimat, dacă nu ai motive?

– Păi am…

– Ce motive?

– Nu știu, viața asta de rahat…

Mergi la o bere deprimantă cu prietenii, care sunt deprimați. Barmanul e deprimat, toată lumea din bar e deprimată.

Ajungi acasă și zici:

– Băi, ce zi deprimantă…

Azi e ziua internațională a sosului picant. Dacă nu ați făcut-o până acum, mergeți repede la magazin, luați o sticlă de sos iute și dați-o toată pe gât. Sau turnați-o pe voi, ungeți-vă senzual și faceți un show erotic picant pentru partenerul de viață. Apoi, spuneți-i să-l lingă de pe voi. Sigur va aprecia.

Sper că nu v-a deprimat prea tare articolul ăsta. Dacă da, loaț cu sos picant!

Păreri?