Ziua telefoanelor stupide

Azi a fost o zi specială din punct de vedere telefonic, semn ca numărul meu a intrat în jde baze de date, unele cu acordul meu, altele, majoritatea, nu. Ne vând ăștia ca pe vite!

 1. Telefonul 1 – în care o doamnă de la teleshopping încerca să-mi vândă un aspirator. Vă dați seama, două femei, discutând despre puterea aspiratorului. Am întrebat-o dacă are pe culoarea magenta și nu avea. Cu asta am încheiat repede.
 2. Telefonul 2 – o doamnă de la un call center, pe baza unui diagnostic telefonic din 3 întrebări, încerca să mă convingă că DOAR acum, live și în direct pot beneficia de cremele ei minune, la DOAR 1500 de lei. Vă rog eu frumos, nu cumpărați creme decât după ce vă consultă un medic/specialist, asta așa, ca idee.
 3. Telefonul 3 – Un sondaj de opinie cu privire la un asigurator cu care am început să colaborez de o lună. Practic, în perioada asta, eu le-am dat bani și nu am folosit niciun serviu, deci părerea lor despre mine ar trebui să fie: “sunteți un client bun, mulțumim”. Ce feedback să le dau EU?
 4. Telefonul 4 – Un curier care m-a întrebat dacă sunt la adresă. Lucru care l-a mulțumit, pentru că m-a anunțat că nu mai ajunge azi. WTF?

Și, dragii mei, e abia ora 15:40.

6 Comentarii
 1. noru14 Martie 2018

  Păi deh, așa e când ești persoană importantă ;)
  Eu n-am primit nici un telefon azi …

  • Florica14 Martie 2018

   Haha, poate vrei sa te sun sa discutam despre posibilitatea cumpararii unei plante de apartament si alte lucruri “interesante” :))

 2. Mihaela14 Martie 2018

  Mai este timp de cateva telefoane.
  Mie imi place sa primesc astfel de telefoane. Am sansa sa aberez si sa ii stresez. Payback.
  Cand vine vorba de curieri, avem o relatie iubire-ura. Eu iubesc sa ii reclam cand sunt nesimtiti – ei ma urasc pentru asta.

  • Florica14 Martie 2018

   Mersi de incurajari!:))) Eu n-am rabdare sa stau la povesti cu pesti, nu stiu cum sa inchid mai repede.

 3. Nobu14 Martie 2018

  Telefonul 4 – Un curier care m-a întrebat dacă sunt la adresă. Lucru care l-a mulțumit, pentru că m-a anunțat că nu mai ajunge azi. WTF?

  Daca ziceai ca nu, ce ti-o trantea – “pai eu acum eram pe drum spre dvs, asa… vin maine”.

  • marinel24 Martie 2018

   E, sa vezi povesti cind te suna sa-ti livreze ceva ce nu ai comandat…

Păreri?