Weekend-ul acesta, vom fi turişti în oraşul nostru!

Ca orice clujean, nu am stat niciodată la un hotel din Cluj. Ca majoritatea clujenilor, nu m-am gândit niciodată la opţiunea de a mă răsfăţa într-un weekend, la mine în oraş. E momentul să pun piciorul în prag şi să nu mă mai uit doar la pozele Nebuloasei, Denisei sau să citesc despre cât de bine s-au simţit Sebi şi Răzvan. Weekend-ul acesta, vom fi turişti în oraşul nostru!

Timp de 24 de ore, Best Western Plus Fusion Hotel îşi deschide porţile pentru 6 bloggeri:  Zăineasca, Marian, Robi, Mironeasca şi subsemnaţii.

Dacă la micul dejun ne vom răsfăţa cu bunătăţile oferite clienţilor hotelului, la prânz şi la cină vom avea parte de un tratament special. Boney Silveira, bucătarul restaurantului City Fusion, ne va pregăti trei meniuri speciale: Mexic, Hawaii şi Rusia, astfel încât fiecare dintre bloggeri va reprezenta o ţară: Zăineasca şi Mironeasca vor reprezenta Rusia şi vor mânca preparate ruseşti, Marian şi Robi vor reprezenta Hawaii, iar noi Mexic.

Sâmbătă dimineaţa, echipaţi cu bagaje pentru o zi, Best Western Plus Fusion Hotel ne aşteaptă! Vom bea cafeluţa pe terasă, ne vom uita la televizorul din lobby şi vom răsfoi pliantele care promovează Clujul, vom sta seara în halatele de hotel, vom deschide larg geamurile camerelor şi vom trage aer în piept şi, în general, ne vom comporta ca nişte turişti. Când ne vom plictisi de admirat panorama Clujului din vastele apartamente, vom profita şi de Wellness Centerul Hotelului, tot aşa, ca nişte turişti ce vom fi :)

Mai are rost să vă spun că abia aştept să fiu turist în oraşul meu?

Best Western Plus Fusion Hotel din Cluj-Napoca este primul Hotel Best Western Plus din România, categoria superioară a hotelurilor obişnuite sub marca Best Western. Mai multe detalii despre hotel puteţi găsi pe site, pe facebook şi pe twitter.

13 Comentarii
 1. SingurEu16 August 2011

  Vă anunţ că Hotelul Mariott din Bucureşti are o iniţiativă similară, invitându-l pe bloggerul Furt De Curent să petreacă un week-end de răsfăţ şi belşug, în cadrul campaniei “MUIST ÎN ORAŞUL MEU”.

 2. SingurEu16 August 2011

  *Marriott

 3. zicu16 August 2011

  @SingurEu: Rasfat placut!

 4. vlad16 August 2011

  da, frumos hotelu, iar bucatarul ala as putea sa zic ca e serif stelar la cat de bine gateste :) bravo, enjoy!

 5. Florica16 August 2011

  @vlad: Iti dai seama ca entuziasmul e cu atat mai mare cu cat ne va prepara mancarea in fata noastra :D

 6. vlad16 August 2011

  da, pot sa zic ca am avut norocul sa il urmaresc cand pregatea un purcelus de lapte la protap, deci da, i feel ya sista’ ;)

 7. Glass and Iron16 August 2011

  Pot sa carcotesc ? … interesant ar fi fost sa fi aflat cam de ce fel de tratatie ati fi avut parte daca nu stia nimeni de pozitia voastra :). “Cronica unei vizite anuntate” are toate sansele sa fie un bestseller, in situatia asta.
  Hai ca nu sunt decat un pic de tot, carcotitor invidios :D.

 8. Florica16 August 2011

  @Glass and Iron: Noi mergem acolo la invitatia hotelului. Este clar ca acestia se vor pregati pentru noi. Dar, pana acum, prietenii mei ( vezi linkurile de la inceputul postului) au stat deja acolo cu diferite ocazii (neanuntati) si au fost pur si simplu incantati. Deci, inclin sa cred ca serviciile lor sunt foarte bune oricand:)

 9. Nebunia16 August 2011

  Mexic asa, sa fie mancarea picanta si spritul rece :))

 10. Florica16 August 2011

  @ Nebunia: In descrierea pe care am primit-o scria asa: “Mexic – caracaterizata printr-o mare varietate de arome, culori,mirodenii si ingredient”:D

 11. LoL3X16 August 2011

  Destul de tare. Niciodata nu m-am gandit sa fiu turist la mine in oras. Nu cred ca m-as simtit in largul meu.

 12. Dan Ciulea16 August 2011

  rasfat sa aveti!
  eu, dupa cum bine stiti o sa fiu cu picioarele in marea croatilor :D

 13. Florica16 August 2011

  @Lol3x: Tocmai de aceea va fi mai interesant, ca e o experienta noua:)
  @Dan:Rasfat maxim si dumneavoastra:)

 14. […] Protagonişti: Marian, Zăineasca, Robi, Miro şi subsemnaţii, în superproducţia “Turist în oraşul meu“. […]

 15. […] s-a întâmplat mai exact? Eu, Zăineasca, #Florica și #Zicu de la TVdece, Marian Hurducaș și Katai Robert am fost ”Like a BOSS” în hotelul Best Western Plus Fusion. […]

 16. […] astea s-au schimbat în acest weekend, când, pentru 24 de ore, am fost Turişti în propriul nostru oraş, prin amabilitatea celor de la Best Western Plus Fusion Hotel din […]

Păreri?