Vrei să fii un bărbat adevărat?

Citesc aici că nişte neni îi învaţă pe alţi neni să fie bărbaţi adevăraţi. Pe bani! Deci, nu orice homuncul lăbar, ci the real shit. Sunt un fel de “Hitch de România”, ca să folosesc unul dintre cele mai penibile clişee de presă. Şi nenii ăştia, în care arde testosteronul la foc mocnit, îşi spun “antrenori de întâlniri”. Acum, vă rog să vă întoarceţi la articolul link-uit şi să studiaţi puţin faţa domnului din imagine. Este că orice femeie ar cădea la picioarele lui şi orice mascul şi-ar dori să afle de la el cum să fie un “bărbat adevărat”? Este!

Din material aflăm o serie de platitudini: femeilor le plac banii, la primele întâlniri, oamenii poartă măşti, adică vor să pară ceea ce nu sunt, şi alte bla-bla-uri sforăitoare, pe care orice om care leagă nişte sinapse e capabil să le intuiască. Şi totuşi, există inşi care apelează la serviciile stimabililor, pentru că s-au uitat în pantaloni şi au constatat că li s-a atrofiat penisul, recte au uitat că sunt bărbaţi. Nu pot să nu mă întreb cât de “special”, ca să nu zic prost, deşi zic, trebuie să fii ca să te duci la unu’, să-i dai bani şi să-i spui: “Învaţă-mă să fut”.

Şi nu pot să nu-mi imaginez cum decurg ostilităţile. Te duci la “antrenorul de întâlniri”, te uiţi în ochişorii lui sexoşi şi îl întrebi suav: “E indicat să mă rad la penis?”, “Şi cum fac, la prima întâlnire pot să-i pun mâna pe ţâţe?”, “Trebuie să-i spun din prima că vreau să fie mama copiilor mei?”, “Pot să-mi iau ciorapi albi la costum negru, ca s-o impresionez?”, “Mă dau cu deodorant Fa sau cu parfum de la totul la 10 lei?” Aşa oare?

Iar la întrebările astea, el vine cu sfaturi de genul: “Igiena inghinală e foarte importantă!”, “Din experienţa mea, femeile acceptă mâna pe sâni de la a patra întâlnire, iar de la a şasea poţi să le-o bagi în cur”, “Femeile nu vor să vadă că eşti un disperat”? Io zic că merită fiecare leuţ!

N-am fost niciodată vreun Casanova, Don Juan, nici măcar Don Quijote, dimpotrivă. Dar, ca marea majoritate, m-am uitat în jur, am procesat nişte treburi despre sexul opus şi am acţionat în consecinţă. Uneori mi-a ieşit, alteori nu, mai păţăşti. Da’ nu pot să-mi imaginez cum sunt masculii care trebuie să plătească alţi masculi ca să-i înveţe cum să fie masculi.

Domnul să le aibă în pază pe femeile care dau peste cursanţii “antrenorilor de întâlniri”.

16 Comentarii
 1. Makavelis10 Martie 2011

  domnule antrenor de intalniri Zicu, am o problema: as vrea sa-mi dau femeia pe spate. imi explicati care e tehnica?

 2. dragosmone10 Martie 2011

  As dori sa platesc pe domnul din imagine sa ma dez-pusifice( http://www.krossfire.ro/manifest-impotriva-pusificarii-globale). Dar mi-e teama ca imi ia banii si tot prost raman. Exista speranta si pentru mine? Spune-mi te rog,doctore Bebe. Multumesc.

 3. Iulian10 Martie 2011

  Io zic ca hipsterii is cursantii astuia.

 4. paulyluca10 Martie 2011

  “Dom’ profesor, eu nu reusesc nicicum sa-mi satisfac sotia”

  “Pai, hai cu ea aici, sa-ti arat cum se face”

  Trebuie sa-i admiram pe acesti oameni care reusesc sa castige niste bani pe spatele prostilor… :)

 5. zicu10 Martie 2011

  @Makavelis: Din ce am auzit, am inteles ca e pe baza de petale de trandafir, mancare (nu iahnie de fasole!), lumanari sau asa ceva.
  @dragosmone: Asteptam, poate ne face vreo vizita.

 6. Andrei M.10 Martie 2011

  daca fac baietii si trailere video, ma bag si eu :)) Parca vad ca prima tema de casa e sa se uite la Hitch si vor discuta la urmatorul curs despre ce au retinut

 7. tac'su10 Martie 2011

  lasati femeile sa vina la mineeee!!!!

 8. koshbo10 Martie 2011

  @Makavelis: ca tot a venit primavara, o inviti la o plimbare prin parc(ala cu ciori daca vrei :)) – in prealabil montezi o grebla pe traseu, camuflata miseleste printre frunze.. pe principiul “if something goes up something must go down” o sa o dai pe spate :))

 9. Stefan Murgeanu10 Martie 2011

  ce/cine e Hitch? si iertati-mi ignoranta… :)

 10. Andrei M.10 Martie 2011

  @Stefan google it, e un film cu Will Smith si Mendez, el e un profesor dinasta care te invata sa vrajesti gagici, sau cauta Andrei Monenciu pe net, e cam aceasi chestie :))

 11. Andrei11 Martie 2011

  ce “bunoc” e Octavian ala

 12. Andrei11 Martie 2011

  Voi apela la serviciile lui , vreau sa o fut pe Megan Fox … poate ma ajuta

 13. Dani11 Martie 2011

  La noi antrenorii astia sunt cam patetici ! Un fel de copy-paste de la cei de peste ocean. Vor sa faca si ei un ban “cinstit”.

  Am scris si eu despre un astfel din papagal. Asta e din SUA. Uitati-va numai la fata lui. Seductie scrie pe el :)) :
  http://danielurda.ro/funny/maestrul-seductiei/

 14. Pisica Roz11 Martie 2011

  Oa, cata sexualitate debordanta rezida din imagine! Cata prezenta, cata inteligenta, ce fizic, ce ochelari!!!
  Mmmmm… Nu, pe mine nu ma da pe spate….

 15. Andrei11 Martie 2011

  Bling-urile de pe deget … sa fie ala oare secretul ? hmmm

 16. zicu11 Martie 2011

  @Andrei: Poate ca, Andrei, poate ca, nu vom sti niciodata…

Păreri?