Când faci vlogging în cartier

Pensionara băgăreaţă, nu are rost să v-o descriu, sigur aveți și voi cel puțin una în bloc, l-a terorizat pe Răzvan aproape un an de zile.

De fiecare dată când ieşea să se filmeze prin cartier, pac apărea din tufe, din lift, din eter şi doamna. Prima dată l-a bănuit că umblă după pokemoni şi s-a amuzat teribil de el, că haha, om în toată firea aleargă după pokemoni. Ba, la un moment dat, am înţeles că a râs de el că nici nu prinde. Degeaba i-a explicat Răzvan că se filmează, nebuna se distra şi mai tare de pokemoni.

Apoi, când am crezut că a renunţat, a trecut de la pokemoni la alt registru: l-a acuzat că vorbeşte singur pe stradă. Practic, se amuza de ceea ce credea ea că e un om nu prea sănătos la cap. În fine, Răzvan i-a dat ignore, deşi când filmezi aproape zilnic, tot te întâlneşti cu cârcotașa. Sincer, i-am admirat răbdarea şi toleranţa. Io-s moroşancă, aş fi încheiat şarada de mult.

Zilele trecute, veneam de la sală şi Răzvan trăgea un clip. Inculpata ne-a văzut din depărtare şi a strigat, în gura mare, cu ochii aproape înlăcrimaţi de fericire, în timp ce şi-a făcut şi cruce:

– În sfârşit, ţi-ai găsit pe cineva cu care să vorbeşti!

Şi uite aşa apar poveştile cu miracole…

4 Comentarii
 1. Ioan Popa8 Septembrie 2017

  Poi Domnu Razvan sa-i spuie ca încearcă sa trasmita un mesaj lu’ Isus ..de la Ceausescu….via Iliescu…

 2. M F12 Septembrie 2017

  Pai daca v-a trebuit voua sa va luati apartament in Manastur…

  • Florica20 Septembrie 2017

   Pai si subiecte de blog de unde daca nu de aici:)))

Păreri?