Visez la o lume în care…

… nu trebuie să pui mâna la gură când caşti. Nu, serios, ce e atât de urât în a căsca? Faptul că deschizi gura mai larg îi marchează atât de tare pe cei din jur încât nu se mai pot aduna pentru a-şi continua ziua? Rămâne lumea cu sechele grave dacă îţi vede dinţii, limba şi poate chiar omuşorul? Nu se mai învârte Pământul, se opresc copiii din creştere? Chiar nu văd unde e monstruozitatea unei guri deschise. Mulţi deschid gura şi n-o mai închid, de îţi vine să-i legi de calorifer. Vorbesc mult şi vorbesc căcaturi.  În aceste cazuri, gura nu bate curul, gura e curul!

Tot în lumea asta e în regulă să te scobeşti în nas în public. Se ştie, mucii sunt dejecţii ale organismului, combinate cu praf şi alte cele din atmosferă, mizerii pe care corpul le-a împins în nas, spre a fi eliminate. De ce trebuie să aştept eu până rămân singur sau de ce trebuie să mă retrag pentru a mă scobi în nas? Nu e normal să vreau să scap de o chestie nedorită? Dacă organismul meu a hotărât că trebuie să elimine nişte chestii, păi să-l ajut, că trebuie să am grijă de el. “Vai, tu, ai văzut la ăla cum se scobeşte în nas?” Asta venind de la una care are păr pe mână şi la subraţ, iar pruna nu-i pute a prună, ci a animale marine.

Sigur, e o lume mult prea utopică pentru a se putea întâmpla vreodată.

8 Comentarii
 1. The Fan26 Noiembrie 2010

  Chestia cu scobitul mai merge, dar frica ireală de căscat provine probabil de la strămoşii noştrii – maimuţele – la care arătatul dinţilor înseamnă provocare la luptă.
  Căscatul cu gura neacoperită e acceptată doar în cazul celor fără dinţi (bebeluşi, bătrâni, Fernando de la Caransebeş)

 2. Căpitanu Burcea26 Noiembrie 2010

  Bă, e urât să nu pui mâna la gură. Poţi să te băşeşti, poţi să râgâi, dar mi se pare abominabil să nu pui mâna la gură când caşti. Parea aiurea e că nu glumesc.

 3. […] This post was mentioned on Twitter by Florica si Zicu, Andrei Crivat. Andrei Crivat said: RT @tvdece: Visez la o lume în care… http://bit.ly/h4H6ap […]

 4. lilisor26 Noiembrie 2010

  Bre, şi tu începi cu părul pe mână?

 5. zicu26 Noiembrie 2010

  @Capitanu Burcea: No, fiecare cu abominabilismele sale.
  @lilisor: Ioi, ne scuzati, nu mai facem. Vom vorbi despre ala de pe picioare :))

 6. Dan Ciulea26 Noiembrie 2010

  ba scobitu’n nas e ca si cacatu’n public… nu se cade ma… din respect pentru vecin … plm, nu vrea sa ii vad tatea dejectiile.

 7. Laura26 Noiembrie 2010

  Auzi da’ de unde stii tu cum ii miroase pruna fomeii? :-D

 8. zicu26 Noiembrie 2010

  @Laura: Asa, din auzite… :))

 9. marius26 Noiembrie 2010

  de acord!!!! Toata ziua sa ma ascund dupa monitor sa nu ma vada colegele cum imi scot praful din nas?????

 10. […] Zicu visează, doar că atunci când ne trezim…e […]

Păreri?