Vine o vreme în viaţa fiecărei femei…

Recunosc că nu sunt fidelă unui brand de revistă pentru femei. Nu sunt abonată la nicio revistă glossy. Sincer, citesc mai degrabă Forbes sau Revista Biz decât Cosmo. Dar, ca orice femeie, am un punct slab: cadourile din reviste! Aceste mici unelte de marketing funcţionează de minune în cazul meu. Ai un cadou interesant, o eşarfă frumoasă, o poşetă drăguţă? Excelent, sunt clientul tău! Nu ai cadou? Atunci mai bine îmi cumpăr o revistă de business.

Zilele trecute, am căutat ca nebuna o pălărie de soare. Simplă, fără pene, sclipici sau alte mizerii. O pălărie care să îndeplinească exact funcţia pentru care a fost creată, nu să mă facă să arăt ca un papagal dement pe plajă. Am găsit-o cadou în revista Femeia. Şi am început s-o citesc. O pagină, şi încă una, şi încă una. Deci, ori am îmbătrânit, ori m-am clătit de cap, dar nu e deloc rea.

Să facem o comparaţie. Cosmopolitan mă învaţă cum să am armonie în cuplu, revista Femeia m-a învăţat cum să îmi aranjez dulapul, care stă oricum să explodeze. Mă scuzaţi, dar mă înţeleg mai bine cu Zicu decât cu dulapul.

Aşadar, vine o vreme în viaţa fiecărei femei când trece de la Cosmopolitan la reviste gen Femeia, ca spre finalul vieţii să ajungă inevitabil la Formula As.

14 Comentarii
 1. SingurEu8 Iulie 2011

  Nu cred, mă, nu cred!!! http://bit.ly/nveRfS

 2. Laura8 Iulie 2011

  Eu sunt la etapa “Click! Pofta buna! In rest, mai nou, cumpar revistele de copii pentru cadouri :-)))) Asta e semn CLAR de imbatranire.

 3. lilisor8 Iulie 2011

  Ahm, şi io cumpăr reviste doar pentru cadouri. Chiar îi povesteam unei prietene că, pe măsură ce adun ani, devin tot mai atentă la ce oferă revistele. Of, ce superficială am devenit! Zici că dau pălărie faină la numărul ăsta? :)

 4. florica8 Iulie 2011

  @lilisor: Iep :)

 5. Mr. Cabo8 Iulie 2011

  Cum, nu mai citesti Bravo si CoolGirl ? :P

 6. Cori8 Iulie 2011

  Eu sunt pe dos :D Am inceput cu Popcorn si am sarit la Formula AS :D. Luna asta cred ca-mi regasesc identitatea cu Femeia. Nu de alta, dar imi trebuie o palarie de soare :)

 7. siginutz8 Iulie 2011

  =)) …si o etapa in care te uiti la reviste gen Mireasa sau casa mea, dreq stie cum se numesc acu

 8. siginutz8 Iulie 2011

  …si chiar asa, tu nu citeai Bravo??? Cool Girl nu era pe vremea mea, a aparut mai tarziu..

 9. adina8 Iulie 2011

  citeam si eu cosmo…(ioi mult a trecut de atunci)
  da am o intrebare:
  fetelor, voi ati putut vreodata sa folositi in viata reala un sfat de acolo??
  si daca da… a iesit bine?

 10. florica8 Iulie 2011

  @siginutz: Citeam Bravo, normal ca citeam. Si cred ca urmeaza in anii urmatori sa citesc si ” Casa mea”, “parchetul meu”, ca asa merge viata :)
  @adina: Probabil cand ai 15- 16 ani poti sa inveti ceva. Acum, la varsta noastra (presupun ca suntem de varste apropiate) revista e penibiluta.Nu mai suntem in targetul lor :)

 11. adina8 Iulie 2011

  @ florica: hmm… e momentul sa facem noi o revista?
  da, e posibil sa fim cam de aceeasi varsta… pe Zicu mi l-a aratat prietenul meu, pe tine nu te-am “ghicit” :)

 12. florica8 Iulie 2011

  @adina: Pai de ce nu ai venit sa facem cunostinta?:)

 13. adina8 Iulie 2011

  pai am inceput sa va citesc dupa:)
  data viitoare promit ca ma prezint:)

 14. haolica11 Iulie 2011

  ai uitat de Povestea Mea. aia in ultima etapa a vietii, cand e incurabil

Păreri?