Parveniții României sunt debusolați

După spumantul premiat, LIDL a dat din nou lovitura la un concurs internațional cu un chianti.

Nu mă așteptam să-l găsesc și la noi, dar l-am, 30 de lei, mulțumesc, shut up and take my money!

Vă dați seama ce lovitură grea pentru parveniții, snobii de carton și cocalarii români, obișnuiți să le vină sticlele de Armand de Brignac cu artificii în club?

“Cum, domne’, treij dă lei? Ăla e vin? O fi ceva greșală, nu cred că o poșircă de #săraci poate fi premiată.”

Pentru că atunci când nu muncești pentru banii nejustificat de mulți pe care îi ai, crezi că tot ce e “bun”, din perspectiva ta, trebuie să fie automat și scump, să să vadă că îți permiți.

Ziceți și voi, cum poate apărea un “băiatu’ lu’ tata abonat la bani publici” cu o sticlă de vin de 30 de lei? Va fi târât în piața publică și omorât cu dopuri de Dom Perignon.

Cum poate impresiona un cocalar o pițipoancă cu o sticlă de vin ATÂT de ieftină? Păi nicio domnișoară cu aspirații înalte nu-și desface picioarele pentru 30 de lei.

Cum să trăiești într-o lume în care și #săracii au acces la lucrurile bune?

Vă zic, ăștia sunt distruși.

3 Comentarii
  1. Gantzoy6 Decembrie 2017

    Pe asta il bei la slanina?

  2. fritz7 Decembrie 2017

    Cred ca premiul e de tipul celor pe care le ia Gadea cu antenele. Si e ciudat ca mai multi bloggeri, nebauti, au preluat mareata stire cu vinul Lidl. Ma mai documentez, totusi sint la al doilea pahar si trebuia sa impresioneze. Poate nu sint dupa sarmale sau friptura de vita. Pot spune ca Balla Geza (Minis) ii bate de la distanta tot la aceeasi categorie de 30 de lei. Sau Rouge de Roumanie de la Samburesti (Metro). Sau Aurelia Visinescu (Lidl), sau Purcari-cupaj rosu (Metro). Ia unul din cele enumerate si te vei convinge ca vinificatorul conteaza si la categoria asta de pret.
    Uite un link care e aproape de adevar: https://www.vivino.com/wineries/lidl/wines/chianti-9999

Păreri?