Vârsta și cardurile de fidelitate

Intru la Profi pentru niște cumpărături rapide.

Ca idee, Profi e cel mai pensionari-orientated supermarket. La orice oră mergi, sunt majoritari. Nu că ar fi ceva rău în asta, doar trebuie să-și facă și oamenii cumpărăturile.

Mă pun la o coadă de pensionari. Ajung la casă și domnișoara îmi pune, din reflex, întrebarea specifică publicului țintă:

– Card de fidelitate aveți?

Mă uit în jur și îi zic:

– Domnișoară, sunt prea tânăr pentru card de fidelitate.

Nu cred că mai trebuie să vă descriu privirile celor de la coadă.

De aia nu intru niciodată la Catena, că ăia aruncă cu carduri de fidelitate în tine de cum deschizi ușa. Și te gândești “domne, sunt în floarea vârstei, cum să am un card de fidelitate la Catena? ce urmează, să-mi iau un căruț din ăla de mers la piață?” (apropo, Catena chiar a avut o campanie în care au dat căruțuri din alea de tras după tine, genială mișcarea)

Dacă nu sunt la haine sau tehnologie, aștept pensia și jur că voi avea un loc special în borsetă (cea mai tare chestie la bătrânețe, nimeni nu te judecă) doar pentru carduri de fidelitate.

8 Comentarii
 1. BAY10 Noiembrie 2016

  Ce are a face varsta cu respectivul card de fidelitate? Poate nu intelegi exact termenul si conceptul, dar acele carduri nu sunt strict pentru pensionari. E posibil sa existe la Profi si anumite oferte speciale numai pentru pensionari, dar nu asta inseamna “card de fidelitate”.

  • Zicu10 Noiembrie 2016

   Marea parte din campaniile Profi targetează o anumită categorie de vârstă, observație personală din magazine. Repet, nu e nimic rău în asta. Și nu, nu am pus semnul egal între bătrâni și carduri de fidelitate.

 2. Shack10 Noiembrie 2016

  Era greu sa spui ca nu ai si atat? Card de fidelitate te intreaba si la Sensiblu, HelpNet, Dona si toate cele. De Cora ce sa mai zic? Tot de pensionari si toate astea? Plm de articol. Dezabonat.

  • Parerirazlete10 Noiembrie 2016

   Dacă erai in America tu ai fi votat cu Trump, nu?

  • Zicu10 Noiembrie 2016

   Shack, dacă atât ai înțeles, du-te cu domnul.

  • Biggie12 Noiembrie 2016

   Ce ma amuza oamenii astia care tin neaparat sa semnalizeze ca “ce spui tu acolo nu rezoneaza cu toate valorile mele personale, asa ca unsubscribe/dezabonat/whatever” :)

   1. Pe absolut toti care citim asta ne doare la 3 metri de decizia voastra de a va dezabona / protesta / chestii;
   2. Ba, voi va dati pe net numa pentru confortul de a vi se confirma de catre altii parerile voastre? Paguboasa ocupatie, zic…

 3. cartus10 Noiembrie 2016

  Exista o aplicatie pe smartphone pentru astfel de carduri, de ce sa le iei fizic cu tine? Virtual cards ii zice, avea si panouri de reclama prin oras mai demult.

 4. Miha11 Noiembrie 2016

  Cand si-a luat reteta maica-mea m-a inscris la o tombola si am castigat un carucior Catena :))) si uite asa am venit acasa cu un carucior de ma invidiau toate batranele la 25 de ani ai mei

Păreri?