Pe scurt: 3 motive să vizitezi Tel Aviv

Mâncarea EXTRAORDINARĂ, una din cele mai bune destinații gastronomice pe care le-am vizitat până acum.

O postare distribuită de TVdece (@tvdece) pe

Atmosfera unuia din cele mai vibrante și cosmopolite orașe pe care le-am vizitat până acum.

O postare distribuită de TVdece (@tvdece) pe

Plajele cu cel mai fin nisip pe care l-am întâlnit până acum și o mare pictată ca-n Caraibe. Poate mai frumos ca-n Caraibe!

O postare distribuită de TVdece (@tvdece) pe

Vom reveni cu un articol mai pe larg, dar trebuie să ne revenim ca să revenim.

9 Comentarii
 1. Ioan T. Morar24 Iunie 2018

  Foarte de acord. Tel Aviv este o destinație turistică de neocolit. Un oraș care spulberă prejudecățile, deschide ochii asupra lumii orientale, aruncă o lumină diferită față de problema conviețuirii.
  Un oraș frumos, îndrăzneț și prietenos!

 2. Liviu24 Iunie 2018

  Am locuit 7 ani in Tel Aviv si au fost cei mai frumosi ani ai vietii mele, sunt de acord cu tot ce ai scris si recomand tuturor sa-l viziteze daca au ocazia.

 3. Cristina27 Iunie 2018

  Mie mi-a plăcut atmosfera relaxată, oamenii care dau impresia că sunt în vacanță, zâmbitori si prietenoși .Omul sfinteste locul. Oricând m-as întoarce acolo, pentru a treia oară.

 4. Constantin27 Iunie 2018

  Spanioloaica mea ma bazaie la cap de ceva vreme sa mergem la Ierusalim. Dar nu de Paste sau de Craciun cand e super aglomerat din cauza turistilor (ma rog, acolo cred ca e aglomerat tot timpul, dar de sarbatori e si mai si banuiesc). Voi ce ziceti, sa trecem si pe Tel Aviv?

  • Zicu27 Iunie 2018

   Neapărat! Sugestia noastră ar fi să vă stabiliți “baza” la Tel Aviv și să faceți doar o excursie de o zi la Ierusalim.

 5. Constantin28 Iunie 2018

  @Zicu ,Hmm, sunt mai multe obiective turistice in Tel Aviv decat in Ierusalim? Ca noi pentru asta ne ducem, pentru “pietre” (muzee, biserici, castele etc.) nu sa ne distram in cluburi. Intreb doar.

  • Zicu29 Iunie 2018

   Nu pot să mă pronunț dacă sunt mai multe în Tel Aviv, pentru că în Ierusalim am fost doar o jumătate de zi și am vizitat doar obiectivele spirituale. Cred că o combinație între cele două, 2-3 zile Tel Aviv și 2-3 zile Ierusalim, ar fi câștigătoare pentru voi.

Păreri?