Un afiș infinit mai bun pentru Untold Festival

Avem asta:

balaur

Versus afișul făcut de Oana.

1962760_10152646422995009_7648782314179633336_n

Da, se poate mai bine, trebuie doar să vrei.

Atât.

UPDATE: deoarece se pare că lume nu prea înțelege că e un afiș făcut de fun, în câteva minute, DA, ȘTIU că e după afișul “Dracula Untold” (mulțumim căpitanilor evidență!), dar tot e mai bun ca primul! 

11 Comentarii
 1. R6 Martie 2015

  infinit mai bun. de fapt de doua ori infinit mai bun.

 2. ioexist6 Martie 2015

  nu-l inteleg pe al doilea
  ce are dracula cu festivalul? (daca are mea culpa)

  dar totusi, eu ca un privitor simplu aflu mai multe informatii din primul afis (de ex. mai multe trupe sunt prezentate)

  • ioexist6 Martie 2015

   Imi raspund mie :) duap ce am aflat si de “tinerii balauri” acuma parca primul afis mi se pare sigur mai potrivit … m2c

  • Zicu6 Martie 2015

   Nu e Dracula, e statuia lui Matei Corvin, unul dintre cele mai importante simboluri ale orasului. Iar afisul e facut doar de fun, deci de aia nu s-au adaugat mai multe detalii.

  • ioexist6 Martie 2015

   Cu placere :) ,
   Capitanu

  • Zicu6 Martie 2015

   Nu ma refeream la tine, ca tu nu ai adus in discutie afisul filmului.

 3. radu7 Martie 2015

  E bun afisul, aia sa zicem ca sunt corbi nu lilieci

 4. Capitanul7 Martie 2015

  Ce a facut ea in cateva minute este doar ca a pus in loc de Vlad Tepes pe Matei Corvin, dar pe munca unei agentii al carui film a avut un buget de peste 70 milioane de dolari. Normal ca arata bine. E ca si cand eu lipesc un sticker de Logan peste logo-ul de pe un Ferrari si apoi ma laud ca ce Dacie faina am facut eu fata de fraierii aia de la BMW care au cheltuit atatia bani sa faca o masina noua.
  Faceti voi un festival, organizati-l mai bine decat baietii astia si apoi comentati. Altfel sunteti niste frustrati. In loc sa sustineti un proiect care va pune Clujul pe harta Europei, ce fain ne dam cu parerea din spatele unui laptop despre fraierii aia care lucreaza.

 5. Capitanul14 Martie 2015

  Nu te supara, dar nu se compara. Una e sa faci o reuniune de cativa oameni care se considera bloggeri ( doar pt ca au un WordPress, nu pentru ca sunt cu adevarat ‘influenceri’ ) si alta este sa incerci sa organizezi cel mai mare eveniment din Romania. Daca iese bine, Clujul o sa fie pe harta celor mai importante evenimente din Europa.
  Asa ca daca sunteti sinceri in intentii, hai sa sustinem fiecare cum putem acest proiect. Eu personal, sunt mandru sa vad ca se face asa ceva in Romania si mai mult decat atat, la Cluj si nu in Capitala, unde se tin de obicei toate evenimentele mari.

  • Zicu14 Martie 2015

   Om fi noi niste pulifrici cu WordPress, dar evenimentele noastre au contribuit la promovarea orasului. Sigur, le putea face orice comentator priceput de pe internet.

Păreri?