Un alt specimen al faunei urbane: oamenii care se iau prea în serios după ce se căsătoresc

Am observat două tipologii de oameni căsătoriți: cei care nu se schimbă după ce se căsătoresc și cei care consideră căsnicia un job la ambasada seriozității.

EL devine cel mai responsabil mascul de pe Terra. Are probleme, are griji, are o familie de dus în spate, ce naiba! Gata cu glumele de autobază, gata cu miștourile ieftine, gata cu fluieratul după femei! Acum e SOȚ și e plin de responsabilități! E genul de bărbat care simte că Pământul se va opri din rotație dacă el nu-și îndeplinește îndatoririle de soț. Iar noi, pulimea, trebuie să-l venerăm pentru că și-a luat o trusă de scule, să simtă că e “bărbat în casă”, deși nu a bătut niciodată un cui. E genul de bărbat care la 50 de ani își va lua trening și adidași din piață și le va transforma în uniformă. Soțul care se ia atât de în serios, încât va sfârși un alcoolic la birtul din cartier.

Despre EA am scris aici. V-aș mai sfătui doar atât: dacă vreodată se ivește ocazia de a intra în discuții contradictorii cu o ambasadoare a seriozității, FUGIȚI! Nu există suficiente argumente pentru cât poate să vă explice că femeia devine femeie doar atunci când e soție, care, se știe, e cel mai important job din lume. Practic, femeile necăsătorite sunt niște curve proaste. E genul de femeie care se va vopsi mov în cap la bătrânețe, va striga toată ziua la copiii de la bloc, îl va aștepta pe el să se întoarcă de la birt doar ca să îl poată certa și își va deplânge tinerețea pierdută.

În tot acest timp:

“Dragă, facem și noi sex azi?”

“Oamenii serioși nu se gândesc la sex, ci la dezvoltarea căsniciei! Luna viitoare!”

“Da, ai dreptate! Hai să facem un plan de cheltuieli pe următorii 5 ani!”

“Îmi place când gândești economic!”

2 Comentarii
  1. catzaua23 Aprilie 2014

    Nu, bre, femeia-mamă e cea mai femeie si ala-i cel mai job greu din lume, ca orice curva proasta se poate casatori. :D

  2. blue23 Aprilie 2014

    mda, am 34 de ani si m-am maritat la 15 ani. Am un baiat de 16 ani si jur cu mana pe inima ca nu am nici una din caracteristicile femeii mama. Cei aproape 20 de ani de casnicie nu ne au schimbat nici pe mine nici pe sot. Am dovada pe Arhiblog la sectiunea Voi. Si sper ca la batranete sotul sa nu poarte trening scamosat si adidasi iar eu sincer, nu ma vad cu parul mov si urland la copii. Doamne feri de asa ceva. Si de freza de mama.

Păreri?