TVdecismele de vineri

Pentru că primim foarte multe mailuri cu proiecte, idei, inițiative, am decis să facem o selecție și în fiecare vineri să le promovăm pe cele care ni se par interesante. Astfel, în fiecare săptămână, vom încerca să punem în valoare idei și oameni care chiar contează, dar dacă nu vom avea material pentru fiecare vineri, simplu, nu vom posta :) Încă o dată, ca să fie clar, vom face o selecție și vom promova doar proiectele care considerăm noi că merită promovate!

Să-i dăm drumul, așadar!

1. În cadrul campaniei colectează selectiv, blogosferele locale sunt chemate la arme! Că e important să ne implicăm în protecția mediului, e de la sine înțeles. Că foarte puțini o fac, e destul de trist. Ei, ăsta e unul dintre momentele când chiar putem face ceva! Detalii despre mecanismul campaniei și despre cum vă puteți implica găsiți aici.

2. Tudor a demonstrat că se poate! Este unul dintre cei 3 bloggeri câștigători ai unui proiect finanțat de Raiffeisen Bank. Cei 8.000 de euro pe care îi va primi sunt pentru proiectul “Bicicleta zilnică“, ce își propune să încurajeze folosirea bicicletei ca mijloc de transport, nu doar ca agrement. Mai multe detalii găsiți aici. Dacă ăsta nu e un exemplu bun despre lucrurile faine care se pot face cu blogul, nu știm ce să mai zicem. Bravo, Tudor!

3. Știam că se întâmplă lucruri frumoase la Cluj, dar nu știam că se fac și jocuri pentru smartphone-uri. Jumping Electron este un joc dezvoltat de niște clujeni, iar asta nu poate decât să ne facă mândri :d Momentan, îl găsiți doar pe Google Play, dar în curând va vi disponibil și în App Store. Încercați-l, e fun!

1 Comentariu
  1. Anda29 Iunie 2012

    E foarte fain Jumping Electron, dar nu pot trece de nivelul 5 :((

  2. […] Am zis că dacă vom primi pe mail proiecte/campanii care considerăm că merită promovate, le vom selecta și vom scrie despre ele cu drag. Iată câteva: […]

Păreri?