TVdecismele de vineri

Filmul Usturoi, copilul Groparului, în care avem onoarea să jucăm, a fost listat pe site-ul Reelhouse, partener al festivalului de film Sundance, probabil cel mai important festival dedicat filmului independent din lume. V-am mai povestit despre film si o vom mai face. Nu pentru că jucăm în el, ci pentru că credem în proiectul lui Radu, un om care a făcut un film din nimic, de capul și pe banii lui, doar pentru că a crezut că îl poate face. Și va fi un film minunat, pe cuvânt de oameni care au privilegiul să știe mai multe informații “de la sursă”.

Așa că, vă rugăm noi, intrați AICI și susțineți filmul (give it some love, cum zice acolo), să îl propulsăm cât mai sus, să intre în vizorul cui trebuie. Și pentru că proiectul are nevoie de finanțare, că oricâți bani ar fi băgat Radu, nu e mogul și post producția nu-i gratis, se pot face și donații acolo pe site sau în conturile de mai jos:

EUR – RO76BTRLEURCRT00K2458901
USD – RO19BTRLUSDCRT00K2458901
RON – RO91BTRLRONCRT00K2458901
Destinatar: Asociaţia “Dianatic”.

Paypal: filmulusturoi@gmail.com

Mai multe detalii la Radu.

Rămânând, oarecum, în același registru, Andrei Palatkas și Sam au realizat un documentar despre doi oameni ai străzii din Cluj. Până iese produsul finit, care promite să fie extrem de interesant, iată un mic preview:

Luni, Liviu a lansat Ziar de Cluj. Știam că nu va putea sta mult timp departe de presă, o are în sânge. Și pentru că e vorba de Liviu, un spărgător de clișee, nu e un ziar “clasic”, ci unul care oferă perspective. Pe o piață sufocată de jurnalismul ahtiat după senzațional cu orice preț, un ziar care oferă perspectivele unei știri poate face diferența. Și o va face. Baftă Liviu și restul echipei! Urmăriți-le pe Adina și pe Elza. Sunt două ziariste senzaționale, cum rar găsești în Cluj!

3 Comentarii
  1. Andrei Palatkas1 Februarie 2013

    Sa fie intr-un ceas bun

  2. Robintel1 Februarie 2013

    Ultimul link nu merge. :(

  3. zicu1 Februarie 2013

    @Robintel: Ma, la mine da…

Păreri?