TVdecismele de vineri

Am zis că dacă vom primi pe mail proiecte/campanii care considerăm că merită promovate, le vom selecta și vom scrie despre ele cu drag. Iată câteva:

Cei de la Booktopia au un proiect foarte frumos: începând cu 29 septembrie, organizează întâlniri de lectură între voluntari și copii din medii defavorizate, pe durata a patru weekend-uri. În program e și un centru de plasament din Cluj. Ideea e că oricine poate să participe, să meargă în centrul respectiv cu o carte și să le citească celor mici. O campanie foarte frumoasă! Pentru înscriere și detalii aici.

Link Academy este o platformă de e-learning care oferă cursuri din domeniul noilor tehnologii: programare, rețele, proiectare asistată, e-business și altele. Dacă sunteți pasionați de aceste domenii sau vreți să vă îmbogățiți cunoștințele, sună bine!

La Cluj se pregătește lansarea unui nou ziar local online. Cred că e orașul cu cele mai multe ziare locale online din România. Interesant cu ce vor veni nou pentru a se impune pe o piață aglomerată.

Deseară, începând cu ora 19:15, se va desfășura gala de premiere Webstock, cel mai important eveniment dedicat social media și online-ului românesc. Suntem în finală cu două proiecte, la categoria “Bloggers Projects”: Cluj Brands Tour și Bloggeri la schimb, realizat împreună cu Nebuloasa. Să ne țineți pumnii! :D

Păreri?