TVdecismele de vineri

Cristian Gog este printre puținii câștigători de talent show-uri din România care a știut să-și capitalizeze notorietatea. S-a lăsat de jobul pe care îl avea, iar acum se ocupă doar de pasiunea lui: mentalismul. La un an de la câștigarea “Românii au talent”, încă se aude de Cristian Gog (TV, presă, online) și sigur se va mai auzi. Pentru că știe să-și facă treaba, atât partea de entertainment, cât și cea de marketing. E suficient să te uiți cum comunică pe pagina de facebook.

Un exemplu în acest sens e turneul național în care a pornit. Nu a ales să meargă doar în orașele mari, ci vizitează și orașe în care evenimentele sunt mai puține, iar oamenii sunt dornici de spectacol și sigur apreciază că trece și pe la ei. După Deva, Lugoj și Reșița, urmează Alba Iulia, Târgu Jiu și Craiova:

WEB_imposibilitati_afis_RGB

Nu-l ratați!

Azi e “Ziua Mondială a Lupusului”. Foarte bună ideea celor de la GMP PR de a îmbolnăvi site-ul pentru a comunica simptomele bolii.

Ideea bestială a lui Andrei Cismaru de a trolla pe facebook ziarele care pun titluri cretine, ia amploare. Am văzut tot mai mulți oameni lăudându-se cu anticlick-ul lor. Așa se face! Nu cred că îi vom opri, dar important e că se ia atitudine și se luminează niște minți. Pagina de facebook creată miercuri crește frumos, semn că oamenii își doresc normalitate. Urmăriți-o și contribuiți! Bravo, Andrei!

Între 16 și 19 mai, la Cluj va avea loc prima ediție a festivalului Napoca Jazz, Blues & Wine. Promite a fi un eveniment foarte interesant pentru iubitorii celor două genuri muzicale și nu numai. Sigur nu e de ratat!

 napoca-jazz-blues-and-wine-festival-2013

Urmăriți și pagina de facebook a evenimentului pentru mai multe informații.

Hai să avem un weekend fain!

1 Comentariu
  1. andrei cismaru10 Mai 2013

    merci!

Păreri?