TVdecismele de vineri

Cu Dragoș Alexa avem o colaborare frumoasă, ce are la bază o prietenie veche. Nu mai e un secret că e îndrăgostit de marketing și branding. Secretele sunt, însă, în noua lui carte. Nu știm câți dintre voi ați apucat să citiți “Cartea cu Secrete de Marketing, Publicitate si Design Grafic“, scrisă de el. E o lectură extrem de utilă pentru oricine activează în industria comunicării și nu numai, o carte scrisă “fără perdea” despre o industrie în care perdelele sunt la ordinea zilei.

Vestea bună e că, la finalul lunii aprilie, Dragoș lansează “Cartea cu secrete noi”. Detalii, aici. Ne așteptăm la o lectură cel puțin la fel de interesantă și îi urăm baftă lui Dragoș!

cartea-cu-secrete-noi

Și cu Ionuț Turda am mai colaborat. La filmul Ilariant, la filmările pentru “Usturoiul” gropăresc, la realizarea acestui material de excepție. Noul proiect al lui Ionuț e cât se poate de frumos: vrea să facă un documentar despre cimitirul vesel de la Săpânța, tatăl și bunicul lui fiind cei care realizează crucile atât de faimoase. La cât de profesionist e Ionuț, cu siguranță va ieși un documentar care va ajuta atât la branding-ul zonei, cât și al țării noastre. Doar că, oricât de frumos ar fi proiectul, nu se face de la sine: e nevoie de bani. Puem să-l ajutăm să strângă cât mai multe vizualizări pe pagina proiectului de pe kickstarter (deci vizualizați, vizualizați, vizualizați!), ca să ajungă în trending page și, astfel, șansele să strângă banii de care are nevoie să crească. Putem să răspândim vestea despre acest proiect, astfel încât să fie susținut de cât mai mulți oameni. Nu în ultimul rând, putem dona.

6ba14ad744c3a415b4ff19b68b9303a8_large

Poză luată de la Groparu.

Hai să susținem un proiect românesc pentru România! Share-uiți, RT-uiți, răspândiți!

Suspended coffee a ajuns și în România, după succesul din Italia și Bulgaria. Ideea e simplă și frumoasă: plătești o cafea pe care nu o consumi și o lași unuia care vine după tine. Până acum, s-au alăturat ideii 20 de localuri din București, Brașov și Iași. Se poate și mai mult. Detalii, aici.

Crivăț a anunțat proiectul Prin Transilvania.

Hai să avem un weekend fain!

Păreri?