Când ardelenii vor să se simtă ardeleni, beau un ștampăl de țuică. Sau ștompăl. Sau, cum ar zice tineretul din ziua de azi și naziștii gramaticali din alte zone ale țării, shot.
Dar există momente în care ardelenii vor să se simtă domni și se respectă punând țuica într-un pahar de vin.

Așa arată cina unui ardelean care se respectă.
Știu, v-am făcut poftă.
Cu plăcere!
5 Comentarii
Fuuuu …, si cura mea de slabire?
Boss, vine Crăciunul, ce cură de slăbire?
Ce ai in caserola aia, in afara de furculision?
Brânză de vacă. Pentru că nu se poate slană fără brânză.
Mie nu mi-ai facut pofta.
Slanina imi place sa fie impanata (sa aiba putina carne), desi cea mai buna slanina am mancat-o de la un ungur din ro – n-avea pic de carne, cred ca avea vreo 10-12 cm grosime fara exagerare, dar se topea in gura. Dracu stie cum o fac aia pe acolo.
Rosiile deja nu mai au gust, nu mai pot sa le mananc nici in salata.
Praz nu consum, nu place la mine.
Branza din aia de regim rar de tot, mi se pare ca n-are gust. Merg pe branza de burduf.