Ţie cât îţi ia să fii naturală?

Ante scriptum: Post pentru femei! Dacă eşti burlac, mai bine nu citi. Dacă eşti într-0 relaţie, citeşte cu încredere. Vei realiza că banii de bere nu sunt egali cu cei daţi pe produsele ei de igienă şi înfrumuseţare.

Motto: Noi putem consuma cât nu puteţi voi calcula! :D

Am primit o leapşă de la Tomata cu scufiţă. Bun. Aş minţi dacă aş spune că nu sunt capabilă să aberez despre produse cosmetice, pufoase, roz şi plăcut mirositoare, aşa că, să purcedem în a răspunde la întrebarea de pe buzele tuturor: “Ce face Florica în intimitatea toaletei sale?” :))

Încep cu o veste bombă. Eu şi Zicu folosim împreună următoarele produse:

– gelul de duş (zilnic, da, e unisex)

– şamponul (o dată la 2 zile)

– săpunul lichid (zilnic)

– batonul corector anti coşuri (zilnic)

– fixativul (zilnic)

– pasta de dinţi (zilnic, duh!)

– o dată pe săptămână: masca de argilă, când reuşesc să-l conving să stea :)

Ştiu, e halucinant ce spun, având în vedere că locuim împreună! :))

În rest, folosesc produse pe care le foloseşte orice reprezentată a sexului frumos: demachiant, loţiune tonică, cremă de faţă, balsam, cremă de corp, deodorant, farduri, parfum etc. Am produse şi din gama “Cât ai dat pe 50 de ml ???”, dar am şi produse româneşti, care îşi fac foarte bine treaba. Nu sunt sclava unui brand, din contră, am un curcubeu de branduri. Încerc produse noi, însă consider că fiecare persoană ştie/simte care sunt produsele care i se potrivesc cel mai bine tipului de ten, păr etc. şi că acelea trebuie cumpărate.

Şi da, sunt o militantă a campaniei: să folosim cu încredere apa şi săpunul!

Şi dacă tot avem o întrebare în titlu, referitoare la ritualul zilnic de înfrumuseţare, o dau şi eu mai departe la Zăineasca, Fetiţa, Dush, Nebuloasa şi oricărei creştine mai doreşte să o preia.

PS: în adâncul sufletului meu, îmi doresc ca şi Bendea să preia leapşa asta.

6 Comentarii
 1. […] This post was mentioned on Twitter by Florica si Zicu, Oana Olaru-Zainescu. Oana Olaru-Zainescu said: RT:@tvdece Ce face #florica în intimitatea toaletei sale? http://bit.ly/d8qJUX […]

 2. cineva22 Iulie 2010

  Dau din casa zilele astea sigur,acum am niste restante,dar am sa spun si despre spaclul si maclavaisurile mele.

 3. dush22 Iulie 2010

  gata, am spus tot. tot tot.

 4. […] am gasit articolul asta, care incearca sa ne explice decalogul frumusetii pielii. Si am mai primit o leapsa draguta si de la Florica, asa ca, numai bine ma pun pe scris. Drept urmare, o sa scriu mai jos cele 10 […]

 5. siginutz23 Iulie 2010

  Frumos, bravo! Apreciez ca reusesti sa il convingi pe zicu sa se ingrijeasca mai ca lumea, nu numa dus si deodorant. si spuma de ras. super! :) si da, da, brandurile romanesti rule. :) ce nu avem noi, luam din cele internationale. leapsa, leapsa? :)

 6. florica23 Iulie 2010

  @siginutz: Nici macar nu te-am pomenit in leapsa, stiam sigur ca o sa te provoace subiectul:D

 7. doamna lui Bendea23 Iulie 2010

  Bendea cred ca nu a ajuns cu cititul la PS in articolul tau :) dar am ajuns eu si singurul produs share-uit e pasta de dinti! mai atentez eu cu penseta mea pe nasul lui dar in rest fiecare cu ale lui! ;)

  • admin23 Iulie 2010

   @Doamna lui Bendea : Multumim ca ati dat din casa!:))

Păreri?