O țară băută pe caiet

Valuri de nemulțumiri după ce încă un politician a dezamăgit țara care insistă să mai creadă în politicieni. După atâtea mui luate, oamenii de știință nu-și pot explica cum niște exemplare de homo sapiens încă mai pot crede că în politică există zeități, nu doar oportuniști. E ca și cum un bărbat ar fi înșelat constant de soția lui, dar ar tot ierta-o, că “poate de data asta va fi mai bine, poate se schimbă.”

Din public se aude o voce:

“Dar pe noi cui ne lăsați? Ne-am pus toată încrederea în dvs. și ne-ați înșelat-o!”

Politicianul se uită în gol, își drege vocea și spune:

“Vă las amanet.”

3 Comentarii
 1. finch10 Iulie 2018

  Scufita Rosie plange cu lacrimi de crocodil dupa ce lupul a sexificat-o.
  – Cine ma mai ia pe mine acum, ca eram virgina?
  Lupul, tragand din tigara cu sete:
  – Las’ fa, ca te mai iau eu o data, stai sa termin tigara.

 2. Constantin10 Iulie 2018

  Da, ce sa zic, ma felicit inca o data ca mi-am luat din timp bilet de avion, doar pentru dus…Recunosc si eu l-am votat, ba chiar am pus si familionul sa il voteze…..Erau in strainatate si si-au luat ceva gaze lacrimogene in mufa si bastoane pe spinare de la carabinieri, la consulatul Romaniei de la Torino…era acolo un haos, ca trebuia sa se inchida urnele si sute de romani din diaspora mai voiau inca sa voteze…Plec eu, dar o sa am de dat ceva explicatii cand ajung in Italia….mi-e rusine sa dau ochii cu niste oameni care m-au ascultat si l-au votat pe sas…Dar asta e, trebuie sa imi asum consecintele si sa dea naiba de nu o sa renunt la cetatenia romana in septembrie cand ma insor cu spanioloaica…

 3. Constantin10 Iulie 2018

  Si inca ceva. Nu imi place formatia, dar am retinut versurile : daca as fi pentru o zi presedinte/v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde!” Cam asa suna parca, nu? Ei, uite ca s-a intamplat!

Păreri?