Superputerea inutilă a unor chelneri

Mă pun și eu ca tot omu’ la o terasă, să beau o bere. Că doar nu degeaba e vară. O terasă random, n-are importanță, că acești super eroi de mucava sunt peste tot, de la centrul fițos la cartierul nepretențios.

Și beau, și discut, și râd, și mă simt bine cu prietenii. Până intră în acțiune cea mai inutilă dintre superputeri, cunoscută în cercurile super eroilor ratați drept “ultima gură de bere”. E suficient să nu fi atent pentru o milisecundă, că acești ninja cu rujeolă apar de nicăieri și îți iau sticla/halba din față, cu ultima gură de bere întrânsa.

Întorci puțin capul, pac!, nu mai ai ultima gură de bere. Și e extrem de frustrant, că eu țin foarte mult la ultima gură de bere. În primul rând pentru că am plătit-o, deci vreau să o beau pe TOATĂ, nu să-mi fie furată ultima gură pentru că cineva crede că nu mai e nimic în sticlă/halbă. MAI ERA ULTIMA MEA GURĂ DE BERE! Apoi, ultima gură de bere e foarte importantă pentru un fumător, ca mine, deoarece se dă pe gât imediat ce stingi țigara, pentru o experiență completă.

Și stingi țigara, te uiți siderat în fața ta și vezi că nu mai ai ce bea. Și îl vezi pe ninjalău cum pleacă cu ultima ta gură de bere, pe care ai păstrat-o special pentru final, și ți-e jenă să strigi “MAI E CEVA ÎN STICLA AIA!!!”, să te faci de rușine pe terasă că vrei înapoi o sticlă ce aparent e goală. Dar tu știi că nu e goală, e cu ultima ta gură de bere, care ți-a fost sustrasă mișelește!

E plină lumea de ninjalăi ratați, care ne fură ultimele guri de bere și singura armă pe care o avem împotriva lor e să stăm tot timpul cu ochii pe berile noastre.

4 Comentarii
  1. catalin14 Iunie 2017

    O altă superputere a lor e să-ți aducă o nouă bere când vor supermușchii lor.

  2. Traian14 Iunie 2017

    mie mi-a luat odată din faţă farfuria pe care mai aveam cel puţin 1/3 din porţia de paste, în care a început să pună gunoaiele de pe masă, deci când i-am spus că nu am terminat, s-a uitat la mine cu milă şi a spus “îmi pare rău”. ghici cine a rămas fără bacşiş.

  3. Lucian14 Iunie 2017

    Nasol! Nu fac scandal pentru ca imi fura ultimii 3 lei, dar ultima gura de bere….e jale.

Păreri?