Cum arată un super-erou român

Pentru că nu a plouat și e secetă, oamenii din comuna Putineiu au proiectat pe cer simbolul burții și a apărut el, Super Primarul!

Este un super-erou atipic, pentru că, da, are burtă. Dar slujind cetățenii din Țara Burților, nu e nimic în neregulă. Observați, vă rog, privirea ageră, implicarea, devotamentul. Admirați freza care l-ar rușina pe Superman și capa care l-ar face să plângă pe Batman. De astfel de super-oameni are nevoie țara asta!

“Dar care e super puterea lui?”, poate vă întrebați.

Cum care?

Cheamă ploaia!

10 Comentarii
 1. finch30 Mai 2018

  Au fost preoti cu har, au cantat frumos toti, deci se va milosti prietenul din cer. A fost frumos, ce mai! Nu vedeti ca si-au dat interesul, au scos odoarele, steagul si icoana? Ar fi pacat sa nu ploua acum, dupa asa slujba frumoasa. Stiti cum se zice la tara, cand e seceta: in lipsa de ploaie, merge si o grindina…

 2. Constantin30 Mai 2018

  Procesiunea a fost transmisa si in direct la televizor (ca revolutia sau meciurile de fotbal) cum dracu (aaaa…Doamne ajuta!) sa nu ploua apoi?!

 3. George Ginghina30 Mai 2018

  Daca Marvel scoate film cu primul super erou arab, poate pe viitor planuiesc unul si cu unul din Romanica. Sper sa-i zica “Mr. Mici”

  • m1 Iunie 2018

   Greuceanu i.e. “Hard Case”

 4. Bubu31 Mai 2018

  Zicea cineva pe net ca merge dar mai trebuie reglat ca a plouat la Craiova.

 5. Nobu31 Mai 2018

  Numele comunei spune totul…

 6. Catalun931 Mai 2018

  Dacă era primarul ceva mai atletic oare mai reușeați să scrieți un articol?

Păreri?