Sunt un criminal!

Chiar dacă cele scrise mai jos s-ar putea să mă contrazică, susţin în continuare că sunt cât se poate de zdravăn la cap. În sensul că nu-s nebun şi nici n-am luat-o razna. Asta ca să fie clar.

Am participat recent la o aniversare care s-a încheiat târziu în noapte, cu discuţii interminabile de beţivi. Nu prea eram eu foarte treaz aşa, că doar ăsta e principalul efect al consumului de alcool: te deztrezeşte. Ne-treaz fiind, am primit la pachet două bucăţi de prăjitură din partea sărbătoritului, spre a le îngurgita împreună cu Florica a doua zi. Problema majoră, cel puţin aşa am perceput-o eu, a fost că nu era orice tip de prăjitură. Erau două broscuţe!

sursă foto

Pe drumul cu taxiul spre casă, am început să relaţionez vizual cu ele, descoperite fiind. Eu le priveam cu ochii mei de om, ele mă priveau cu ochişorii lor de ciocolată. Nu mai ţin minte exact de ce şi în ce moment, da’ privirea uneia dintre ele a început să mi se pară malefică. Da’ malefică rău. Pe măsură ce înaintam, broscuţa se uita din ce în ce mai urât la mine, de parcă era posedată de un diavol prăjituresc care vroia să-mi fure sufletul. Am încercat să-i evit privirea, dar ceva mă atrăgea spre ea. E clar, era REA!!! Prezenţa ei a început să mă bântuie, iar starea de angoasă se aprofunda de la un moment la altul, de nu ştia taximetristul ce bai am. Ochii mei îngroziţi, ochii malefici ai broscuţei, ochii mei îngroziţi, ochii demonici ai broscuţei etc. Nu vă pot explica prin ce am trecut şi cât de greu mi-a fost, trebuind să mă chinui singur (că doar nu era să-i povestesc taximetristului) cu blestemata aia mică. Horror!!!

Până la urmă, transpirat şi cu inima gata să-mi iasă din piept, am ajuns cu greu în casă, am fugit rapid la frigider, le-am depozitat pe ambele, nu înainte de a o trimite, printr-o lovitură scurtă şi puternică de pumn, pe lumea cealaltă. Da, am omorât broscuţa malefică! Din drăgălăşenia ce era s-a transformat într-un terci de nedescris, fără ochi ciocolatii fixaţi pe mine, fut-o Irod de broscuţă!

A doua zi, Florica a mâncat-o pe cea ne-malefică, iar eu, ca o răzbunare supremă, am şters urmele crimei. Acum sunt bine. Sper totuşi că demonul dulce să nu fi intrat în mine.

9 Comentarii
 1. […] This post was mentioned on Twitter by Florica si Zicu, Oana Olaru-Zainescu. Oana Olaru-Zainescu said: nici cand s-au despartit Take That n-am suferit atat. :(((((((((((((((((((((( RT:@tvdece Sunt un criminal! http://bit.ly/9Aivvc #zicu […]

 2. koshbo26 Iulie 2010

  Trebuia sa te certi cu ea pe taxi, sa o iei la rost de ce se uita urat la tine, dupa aia so o ameninti cu moartea si la sfarsit sa o strivesti de parbriz. Dupa care sa te intorci spre taximetrist cu ochii injectati si sa urli: – Tu la ce te uiti?!!? :))

  • zicu26 Iulie 2010

   @koshbo: Se pare ca eram suficient de rational incat sa nu-mi doresc sa-l tulbur si pe bietul om.

 3. koshbo26 Iulie 2010

  Ai dreptate.. probabil ar fi povestit la colegi cum a avut un client care s-a luptat cu o prajitura broscuta evil la el in taxi, ar fi ajuns povestile la urechile sefului si si-ar fi perdut job-ul :))

 4. Vlad26 Iulie 2010

  …si pe urma te cauta pe tine si facea din tine ce ai fi facut tu din broscuta. The End!

 5. koshbo26 Iulie 2010
 6. zicu26 Iulie 2010

  @koshbo: Mersi, genial!!! =))

 7. zaineasca26 Iulie 2010

  situatia se putea rezolva pe cala amiabila… ii mancai un ochisor si nu se mai uita urat la tine… acum insa ca stiu cum ai procedat, ma simt nevoita sa sun la FRPAFRC (federatia romana de protectie a animalelor facute din resturi cofetare) sa te raclam…asa ceva…

 8. onutza26 Iulie 2010

  *reclam :D (de suparare am gresit)

 9. nicol2 Februarie 2018

  chiar ca esti un criminal …eu sunt indragostita de ele de la 5 ani ..acum am 43 si tot asa am ramas …sa te bintuie spiritul broscutelor pe lumea asta si pe cealalta …

Păreri?