Tinerele de azi vs. studenția mea

Aseară am avut o întâlnire care s-a prelungit până pe la 21:00 și ceva, dar nu mă plâng, că universul m-a plasat la locul potrivit, la momentul potrivit.

În scara blocului, aștepând liftul să coboare de la 10 (și ăsta e lift ardelean, își ia timp să ajungă la parter), era EA. Maxim 20 de ani, aranjată și machiată până în dinți, cu două sticle de busuioacă de bohotin (ce??? da!) și două pachete de Kent lung, de medici. Vorbea la telefon cu o prietenă:

– Acum am ajuns la Bia. Am luat ceva de băut, dar nu e destul, că știi ce sugative suntem. Oai, așa praf mă fac, n-am mâncat de ieri dimineață, să pot slăbi până sâmbătă la party… Păi îmi iau topul ăla sclipicios cu vedere la țâțe, ahahaha, să moară Jonathan.

Și am avut un flashback cu ce făceam eu la 20 ani.

– Acum am ajuns, tu, de la facultă. Oai, ce foame mi-i! O să mânc o felie de pită cu zacuscă fix acum, nici nu discut. Vii la mine? Hai, tu, că am o jumătate de sticlă de vișinată, zi-le și Melindei, Cristinei și Danei să vină, ne ajunge la toate, e ditai jumătate de sticlă!!! Cu ce mă îmbrac sâmbătă la discotecă? Păi ce, avem noi bani de discotecă? Ahahaha, amuzantă ești. Deci, trening și poate jucăm un remi.

Și așa îți dai seama că poate nu mai ești chiar așa tânără :))

6 Comentarii
 1. TmBlog17 Iulie 2018

  Ha,ha, ha…suntem dinozauri deja!
  Uite ce faceam eu in facuta (sper sa nu deranjeze link-ul):
  http://tmblog.ro/de-ce-ai-alege-sa-fii-student-in-timisoara/

 2. Nobu17 Iulie 2018

  Pai cat sa ramana si zacusca in folclorul studentesc? Acum s-a mai modernizat lumea, studentului ii e cam rusine cu borcanul de zacusca.

 3. Florica18 Iulie 2018

  Stii ca este o vorba romaneasca: Nu stie nimeni ce ai in stomac :)

 4. ioanabis18 Iulie 2018

  Pfff… Your 30s are like your 20s, but with money :))
  Si mai stiu una: Age is but a number, especially when you lie about it :))

Păreri?