Știri paralele #2

Eugen Teodorovici: Avem date îngrijorătoare că ar urma o criză economică. Suntem o ţară în rahat.

În cadrul unei emisiuni la Antena 3 Ministrul Finanțelor a vorbit despre situația economică a țării. Eugen Teodorovici a spus că PSD a băgat țara atât de adânc în rahat, încât nu există vidanjă în lume care să ne salveze. (știre originală)

Angajaţii singurului SPITAL DE LEPROŞI din ţară: Îi rugăm pe oameni să oprească donațiile. Statul este extrem de generos, bunăstarea e prea mare. 

Spitalul din Tichileşti, judeţul Tulcea, singurul din ţară care se ocupă de îngrijirea bolnavilor de lepră, a făcut un apel disperat către populație. Angajaţii spitalului povestesc, într-o postare pe Facebook, că statul alocă 1.100 lei pe zi pentru hrana fiecărui bolnav de lepră, o sumă mai mult decât suficientă pentru o alimentaţie sănătoasă, motiv pentru care s-au gândit să le spună oamenilor să nu le mai facă donații, pentru că efectiv nu mai au unde să depoziteze produsele. (știre originală)

Câte replici de mare om de stat a dat Viorica Dăncilă la Bruxelles

Premierul României i-a impresionat chiar și pe europarlamentarii social-democrați, familie politică din care face parte și PSD. Prestația Vioricăi Dăncilă la Bruxelles va rămâne în istorie pentru replicile memorabile, care vor servi drept izvor de înțelepciune pentru generațiile viitoare de politicieni.(știre originală)

Orașul din România cu cel mai performant tramvai din lume 

Toate tramvaiele sunt atât de noi, încât par desprinse din filmele SF, spune un telespectator, care ne-a trimis imagini cu uşi care se deschid cu puterea minții. (știre originală)

Păreri?