Știri paralele #1

Direct din statul paralel, adevăratele știri care contează.

Europarlamentar olandez ALDE, după o întâlnire cu preşedintele Senatului: am crezut că am un câine prost, până l-am întâlnit pe Tăriceanu. 

Matthijs van Miltenburg, membru al Grupului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor europeni, a scris pe Twitter, în timpul întâlnirii cu preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, că acesta dă vina pe Dragnea, pe PSD pentru deficienţele privind statul de drept. (știre originală)

Culise. Dragnea declară că are încredere în justiția română și așteaptă să plătească pentru faptele sale. Tăriceanu și Tudorel Toader sunt în continuare slugoi. 

Liderul PSD pune presiune pe Tudorel Toader să modifice prin ordonanță de urgență una dintre legile justiție, astfel încât să fie judecat, condamnat și încarcerat cât mai repede. Pe scurt, Dragnea nu mai suportă povara vinei și vrea să intre la închisoare cât de rapid se poate. (știre originală)

PSD și PNL fac politică într-un institut de cercetare. Referendumul pentru liberalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex, promovat în fața savanților.

Politicieni din mai multe partide s-au întâlnit la o ședință ținută la Institutul de Cercetări Metafizice din Bănești pentru a discuta despre referendumul pentru modificarea Constituției. Liderii politici s-au pus la masă, cu spatele la acceleratorul de particule, și le-au ținut discursuri celor din încăpere. (știre originală)

Păreri?