Știri paralele #3

Răspunsul lui Liviu Dragnea, întrebat dacă ia în calcul scoaterea României din Uniunea Europeană: temperaturile au revenit la valori normale pentru această perioadă. 

Dragnea a vorbit despre încălzirea vremii și a susținut că „PSD e un partid profund comunist” și își dorește ca Uniunea Europeană să înțeleagă asta. (știre originală)

Europarlamentar olandez: „Trebuia să vină premierul României la parlamentul european și ne-am trezit cu o vânzătoare de zarzavaturi” 

Ce părere aveţi despre discursul susţinut de Viorica Dăncilă în Parlamentul European?

– Nu știu cine e doamna, dar dacă spuneți că e premierul României, vă felicit pentru deschiderea de a promova în cele mai înalte funcții ale statului oameni extrem de simpli. Poate asta e soluția pentru a salva Europa: să dăm, cu adevărat, puterea poporului. Voi propune acest model și în țara mea, de ce n-am avea un prim ministru gunoier? (știre originală)

Elena Udrea, nevoită să mulgă pentru a supraviețui la închisoare

Românul stabilit în Costa Rica a mai spus că, potrivit informațiilor sale, în urmă cu puțin timp, Elena Udrea a muls, la propriu, un gardian, pentru a-și asigura o viață liniștită după gratii. (știre originală)

Viorica Dăncilă a aplaudat la aterizare, pe zborul de întoarcere de la Strasbourg. 

Inițial, părea că nu va aplauda nimeni, dar prim-ministrul a dat tonul și tot avionul a izbucnit în urale. (știre originală)

Păreri?