Știri paralele #6

Cum au răzbit doi primari din Botoșani în războiul cu workaholicii: “Ajunsesem să mă rog de ei să renunțe la un job”

Doi primari din judeţul Botoşani au reuşit un adevărat record în reducerea numărului de workaholici. Este vorba despre primarul comunei Dângeni şi edilul oraşului Ştefăneşti, două localităţi care se aflau în top după numărul persoanelor care munceau prea mult și sufereau de burnout. 

“Nu există niciun asistat social la mine în localitate, toți au câte 2-3 joburi și majoritatea suferă de sindromul burnout, adică sunt extenuați. Ajung acasă și cad de pe picioare, nu mai au timp de familie, nu mai au timp de ei. Ajunsesem să mă rog de ei să renunțe la un job.” (știre originală)

Orașul în care s-au construit cinci grădinițe în ultimii 20 de ani și nicio biserică. Credincioșii, condamnați să meargă în ture la biserică. 

Năvodari este oraşul în care credincioșii sunt nevoiţi să meargă în ture la biserică din cauza lăcașelor de cult prea puţine şi a solicitărilor mari. Sunt doar trei biserici de stat și una construită din fonduri private, dintre care două cu program normal, într-un oraş de peste 32.000 de locuitori.

“Este strigător la cer! Trebuie să ne facem programare să mergem la biserică? Bine că fac grădinițe pe bandă, dar la noi, credincioșii, nu se gândesc! În ce țară păgână trăim?”, a declarat o credincioasă. (știre originală)

1 Comentariu
  1. Nico30 Octombrie 2018

    Păi la Navodari se merge in vacanța , in tabără. Cum să trimiți tu copiii la grădiniță? Pai nu suntem și noi omaneni?

Păreri?