Știri paralele #8

Îmbrățișări între enoriași și jandarmi la Catedrala Mântuirii Neamului 

Mai mulți credinciosi care așteptau duminică să ajungă la moaștele Sfântului Andrei aflate în Catedrala Mântuirii Neamului s-au îmbrățișat și au încercat chiar să binecuvânteze cordonul de jandarmi, desfășurat pentru a asigura accesul controlat spre catedrală.

“Asta e calea creștinească, cum vezi un jandarm, cum îl îmbrățișezi”, a declarat un enoriaș. (știre originală)

Lucian Şova, pe şantierul autostrăzii A3: “Este o minune că avem câteva drumuri asfaltate în România”

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a inspectat, luni, şantierul autostrăzii A3, la intrarea în Bucureşti, declarându-se ”extrem de mulţumit”. Şova a afirmat că este o minune divină că România are asfalt pe unele drumuri, deci ar trebui să ne potolim cu pretențiile pentru autostrăzi. “Gândiți-vă așa: România a reușit, în 100 de ani de la marea univre, să aibă asfalt pe drumuri. Puteam fi și mai rău, mult mai rău. Autostrăzile mai pot aștepta. prioritar e să mai asfaltăm și să cârpim”, a declarat viitorul fost ministru. (știre originală)

Mașina Patriarhului Daniel, o Dacie 1310, a pornit la prima cheie

Patriarhul Daniel a sosit la slujba pentru sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului într-o superbă Dacie 1310, uimind pe toată lumea cu cât de bine e întreținută, mașina pornind la prima cheie. (știre originală)

Păreri?