Știri paralele #5

Victor Ciorbea, la plecarea în concediu: “Ca în fiecare an, voi petrece o vacanță de vis la Cernobâl”

Acuzat în spațiul public că a plecat în concediu cu o zi înainte de intrarea în vigoare a ordonanțe de urgență pe legile justiției și tocmai în ziua în care Opoziția a anunțat că va cere Avocatului Poporului să atace actul normativ la CCR, Victor Ciorbea a declarat: “Vă rog să nu mă mai deranjați cu prostii din astea, plec în concediu. Dacă vreți, vă pot recomanda o destinație de vacanță: Cernobâlul e un loc pe care orice om ar trebui să-l viziteze măcar o dată în viață. Eu îmi petrec concedii de vis de ani de zile acolo.” (știre originală)

Fiscul trimite tinerilor căsătoriți formulare în care le cere să declare raporturile sexuale dinaintea nunții

ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriți solicitări ca aceștia să declare, într-un formular, ce relații sexuale au avut înaintea căsătoriei civile și religioase. “Ne interesează unde, când, cum și de câte ori s-a făcut sex înainte de nuntă. Ne-am consultat cu specialiști ai bisericii și ni s-a confirmat că e un mare păcat. Iar păcatul trebuie impozitat”, a declarat un reprezentant ANAF” (știre originală)

Simona Halep a anunțat că suporterii de rezultat au dreptate: “sunt praf la tenis!”

Simona Halep, locul I mondial, a anunţat, joi, că nu mai poate să se lupte cu toți comentatorii de pe margine, specialiștii de canapea și experții de pe facebook. 

“Decizia a fost una grea desigur. Mereu e greu să recunoști adevărul. De fapt, cred că este pentru prima oară în viața mea când fac asta, așa că a fost o decizie dificilă și vreau să le cer scuze tuturor celor care m-au contestat: aveți dreptate, sunt praf la tenis!”, a declarat infama jucătoare. (știre originală)

Păreri?