Știri paralele #4

O asistentă din Arad a refuzat șpaga unui pacient 

Gest ieșit din comun la Arad, unde o asistentă a refuzat vehement să ia șpagă de la un pacient. Mai mult, văzând că bărbatul e sărman, iar spitalul nu deține fonduri suficiente, s-a dus și i-a cumpărat medicamente pe banii ei. (știre originală)

Liviu Dragnea, prima ieșire publică după referendum: Nu știu despre ce referendum vorbiți. PSD susține relațiile sexuale de orice fel, pentru că ne place să le-o tragem românilor în toate găurile. 

Am văzut tot felul de analize. Sunt câteva constatări. Dar încă nu sunt dovezi clare că a existat, într-adevăr, un referendum. Posibil să fie o nouă manipulare a statului paralel și a lui știți voi cine. Păi cum să nu fim pentru diversitate sexuală chiar noi, care ne place atât de mult să-i violăm anal pe români de doi ani încoace? (știre originală)

Director din Primăria Târgu Jiu, fotografiat în timp ce îi oferea femeii de serviciu un bonus binemeritat

Directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Marian Rotaru, apare într-o fotografie care circulă pe reţelele de socializare în care oferă un bonus în biroul său. Cea care primește bonusul este o femeie de serviciu din unitate. “Da, i-am oferit un bonus acestei femei, îl merita cu prisosință, mai ales că nu are o situație prea bună. Cu ce am greșit atât de mult, de mi-au sărit toți în cap? Cât de bolnavă a devenit societatea românească, dacă ne șochează atât de tare normalitatea? (știre originală)

Păreri?