Spiritul olimpic într-o companie

Anul trecut, când am auzit de la fetele de la Farmec  (acum fetele mele :)) că vor susține sportivii care ne reprezintă la Jocurile Olimpice, m-am bucurat sincer. Un brand ca Gerovital, atât de iubit de românii de pretutindeni (nu vă puteţi închipui ce mesaje frumoase şi emoţionante primim din diasporă zilnic), e o valoare românească poate la fel de puternică precum Gheorghe Hagi, Ilie Năstase sau Nadia Comăneci. Nu e uşor să fii numărul unu în inimile românilor, e nevoie de multă muncă, de pasiune şi viziune. Noi vedem sportivii ca pe un brand al României, mai puternic, poate, decât orice campanie de promovare, și, de aceea, am ales să strigăm, încă de anul trecut, “Hai să aducem România acasă!” E ca și cum ne-am fi pus o pancartă în suflete, pe care o vom purta mult timp de acum încolo.

Nu vă ascund că, la ediția asta, datorită campaniei pe care o derulăm, sunt mai conectată la tot ce înseamnă Jocurile Olimpice şi atmosfera de sărbătoare. Sunt atât de prinsă, încât, când l-am văzut pe Adi Hădean ducând torţa olimpică, mi-au dat lacrimile. De emoţie că îl cunosc, că-i băimărean de-al meu, de bucurie că firma pentru care lucrez a ales să se implice direct în ceva atât de frumos. De bucurie că nu am uitat că e ok să mă emoţionez când un român mă face mândră. Și poate mi se pare doar mie, dar parcă simt spiritul olimpic în întreaga companie. E unul dintre momentele în care realizezi cât de frumos e să lucrezi pentru un brand care se implică social, lucru care se răsfrânge asupra culturii interne.

Nu sunt o fire emotivă, dar când când ești conectat direct la evenimente, vraja te cuprinde pe nesimțite. Avem şi un ambasador online care va fi prezent la faţa locului şi ne va relata despre sportivii noştri. Avem şi o aplicaţie în care puteţi completa pancarte cu mesajele voastre de susţinere. Avem şi super premii săptămânale, dar cel mai important e să fim alături de sportivii noștri!

Dacă aş avea cum, m-aş duce până la Londra şi aş striga, din toată inima, “HAI ROMÂNIA!”

3 Comentarii
  1. Oana20 Iulie 2012

    E prima data cand comentez aici, desi va citesc de mult timp :). Chiar inainte de a citi postul tau, am revazut inregistrarea cu Adi Hadean si intr-adevar, mi-au dat si mie lacrimile – de mandrie, de bucurie…numai gandidu-ma ce ar fi putut fi in sufletul lui in acele cateva minute. Nu-l cunosc pe Adi Hadean, ii cunosc doar blogul si mancarurile pe care le experimentez mai mereu.

  2. florica20 Iulie 2012

    @Oana: Iti dai seama ce am simtit eu, ca il cunosc de ceva timp. Sunt foarte mandra de el:)

  3. sigina21 Iulie 2012

    frumos, da:)

  4. […] atunci, azi încep Jocurile Olimpice 2012! După cum vă spuneam, trăiesc altfel ediția asta, pentru că am urmărit îndeaproape pregătirile sportivilor care ne […]

Păreri?