Recomandare: BioWash – spălătorie de haine în Cluj

Ne plac afacerile care înțeleg vremurile în care trăim și se adaptează la ele. Nu poți deschide un business în 2017 și să ignori complet online-ul, de exemplu. Sigur, nu toate afacerile se pretează la social media, dar majoritatea au nevoie de digital marketing. Nu poți ignora nici faptul că publicul român s-a educat și are alte așteptări de la un business. Mai mult decât oricând, trebuie să știi exact ce nevoi are consumatorul ultra conectat la mediul digital și mereu pe fugă. Cunoaște-ți cu sfințenie target-ul înainte de a porni o afacere e o regulă de bază în marketing.

Niște prieteni au pornit o afacere adaptată omului lipsit de timp al anului 2017. Se numește BioWash și e o spălătorie/curățătorie de haine în Cluj-Napoca. O să ziceți bine, ce-i așa special? Păi au gândit-o ca și cum ai comanda mâncare: intri pe site, plasezi comanda, ei vin la tine acasă și ridică hainele, le curăță și ți le aduc înapoi. Ce poate fi mai tare pentru oamenii de azi, care s-au obișnuit să rezolve tot ce pot pe internet? Beneficiezi de ridicarea și livrarea gratuită a hainelor la comenzi de minim 70 de lei, în rest serviciul costă 20 de lei și ni se pare o sumă infimă pentru confortul pe care îl oferă, că doar nu-ți speli zilnic hainele la spălătorie.

Aparatura e de ultimă generație, iar detergenții pe care îi folosesc sunt prietenoși cu natura, de unde și numele BioWash. Apropo, dacă v-ați întrebat vreodată cum arată în spate o mașină de spălat profesionistă, e cam așa:

I-am și testat, hainele au ieșit impecabil, iar faptul că ne-au fost livrate acasă curate face toți banii.

Deci, îi super recomandăm!

1 Comentariu
  1. Ovidiu12 Iulie 2017

    Aia din poza nu e o masina de spalat boss, e o masina de curatat chimic, si nu produsul pe care-l foloseste nu are nimic bio in el, crede-ma !

Păreri?