Nici nu știe cât e de norocoasă!

Sunt visul oricărei soții.

M-aș hazarda să afirm chiar că al oricărei soacre.

Nu sunt neapărat cel mai îndemânatic bărbat în casă, dar, dacă trebuie, mă descurc. Repar și frigiderul, dacă e nevoie. Și cuierul. Ce mai, sunt o nestemată casnică.

Ajung foarte rar târziu de la bere cu băieții. Unde târziu înseamnă spre dimineață. Adică devreme. Cine nu își dorește un bărbat devreme acasă?

Nu sunt disperat după gadget-uri. Nici după device-uri. Ultima chestie cumpărată de mine a fost un Chromecast, de care se bucură și ea. Zic de mine, pentru că ea mi-a luat de ziua mea GoPro-ul cu care mă filmez. Am mai primit cadou și o dronă, dar am pierdut-o. Csf.

N-am schimbat telefonul de trei ani jumate. Nu că ar fi ceva rău în asta, încă își face treaba. Dar nu realizează ce cumințenie de bărbat are în casă, că puteam să-l schimb în fiecare an.

Nu sunt gamer înrăit. Mă mai joc, dar nu la nivel “profesionist”. Oare cum era să-i zic, din senin: “dragă, am nevoie de un nou laptop de gaming“?

Gătesc. Nu multe rețete, dar alea pe care le fac ies bine. Cel puțin așa îmi spune. Gătim mult împreună, iar asta e printre cele mai faine chestii într-un cuplu.

N-am nicio problemă cu shopping-ul. Ba chiar mă duc cu ea prin magazine și îi dau sfaturi, deși nu e indicat.

Sunt de acord să facem selfie-uri, deși mă dezavantajează, pentru că îm evidențiază fruntea mare.

Nu am mințit-o că m-am apucat de pescuit ca să scap de acasă.

Nu protestez că mă târăște prin tot felul de vacanțe exotice, când eu aș prefera să stau acasă, ca pensionarii, și să nu zbor atâta. Hahaha. Nu.

1 Comentariu
  1. Mocaciuni1 Octombrie 2017

    Banuiesc ca asa se vede situatia doar din punctul tau de vedere, nu? Ai intrebat-o si cum se vede din persspectiva ei? :))

Păreri?