Şi femeile de serviciu e oameni

Stăteam pe budă într-un cinematograf, înainte de a intra la Transformers 3, care mi-a foarte plăcut, dar nu despre asta e vorba aici. Stăteam şi mă bucuram de cucerirea tehnologică numită smartphone, fără de care minutele petrecute pe budă ar fi dureros de plictisitoare. Şi cum stăteam aşa şi mă dădeam pe net sau mă jucam angry birds, am fost încolţit din ambele părţi: în stânga a intrat un tip să se uşureze, iar din dreapta m-am trezit cu mopul femeii de serviciu, care a ajuns şi pe gresia din cabina mea. Mopul, zic. Acuma, nu ştiu cum reacţionaţi voi, da’ mie, când sunt într-o baie publică şi începe vânzoleala în jurul meu, mi se instalează o stare de disconfort şi nu prea mai pot face.

Stând şi aşteptând să plece lumea, am auzit un dialog între femeile de serviciu:

“Ioi, tu, ce m-am speriat, am crezut că am intrat peste un client!”, a exclamat prima, după ce a deschis uşa unei cabine, în care se afla o colegă de-a ei.

“Un client care citeşte?”, i-a răspuns calm a doua.

De unde putem concluziona că:

1. Pofta de lectură nu ţine cont de meserie.

2. Chiar dacă au apărut smartphone-urile, cititul pe budă încă e la modă.

3. Femeile de serviciu care citesc sunt arogante. Nu concep ca altcineva să citească la locul lor de muncă.

4 Comentarii
 1. molaru4 Iulie 2011

  concluzii pripite: 1) la romani, cultura e-n buda; 2) cititul in buda e cool; 3) cititul electronic e eco – faci economie de hartie; nu stiu ce faci daca n-ai hartie de/la buda, ca tableta sau smart-phone-ul e mai greu de folosit in clte scopuri … :)))

 2. koshbo4 Iulie 2011

  Mie nu mi-a placut de nici un fel filmul.. pfoai, deci pe la jumatea filmului am vrut sa arunc cu nachos dupa bumblebee. Film asa prost scris mai rar. Cre ca si femeia aia de serviciu ce te-a agresat in buda scria un scenariu mai bun :))

 3. zicu4 Iulie 2011

  @koshbo: Stai sa vezi ce post are Florica :))

 4. […] în cazul de față banii ăia de la baie nu-s şpagă! E o conjuntură nefavorabilă creată de femeia de serviciu care nu şi-a făcut treaba şi a uitat să pună hârtie igienică! Aşa că nefericitul elev, […]

 5. Andrei Donca6 Iulie 2011

Păreri?