Securitatea la români

Episodul revoltător petrecut la Clubul Heaven din Timişoara demonstrează perfect viziunea românilor asupra normelor de securitate: muşchi fără cap. Orice cretin care îşi deschide un local pune nişte pachete de muşchi la intrare şi a rezolvat-o cu securitatea. Nu verifică ce şi cum gândesc acele dulapuri, muşchi să fie, şi lumea se va simţi în siguranţă. Şi aşa ajung bodyguarzii să facă legea, să acţioneze după bunul lor plac. Să îmbrâncească, să bată, să înjure, să discrimineze. Doar de aia sunt acolo, nu? Să păstreze siguranţa, ce dacă mai încalcă legea sau drepturile omului.

Un om de securitate fără cap e la fel de inutil ca un om de securitate bătrân, cum sunt cei din bănci. Un om de securitate trebuie să fie suficient de inteligent încât să evalueze situaţia şi să acţioneze în aşa fel încât să NU se ajungă la utilizarea forţei fizice. Un om de securitate profesionist ar trebui să gândească înainte de a da cu pumnul sau arunca o vorbă. Dar mai bine angajăm giboni, în loc de oameni de securitate profesionişti.

Sigur, reacţia cretină a dulapului de la intrare nu scuză cum au gestionat cei de la Clubul Heaven situaţia, adică jalnic. Numai nişte imbecili care au dat de bani, ei ştiu cum, şi şi-au făcut un club puteau să dea un astfel de răspuns. Numai nişte primate puteau fugi de responsabilitate şi să şteargă mesajele “deranjante” de pe pagina lor de facebook (pe care am să vă rog frumos să o raportaţi şi să susţineţi pagina anti – Club Heaven) decât să dea nişte răspunsuri. Numai un club din România putea să discrimineze o persoană cu dizabilităţi.

După cum spuneam şi pe pagina lor de facebook, vă doresc un faliment rapid şi dureros şi să treceţi prin ce a trecut şi femeia aia.

4 Comentarii
 1. boris23 Iunie 2011

  un proverb romanesc spune:”cine se aseamana se-aduna!”. Asa angajati, asa patronat si ce este mai dureros, este ca “asa clienti”: cocalari, pitzipoance si parveniti!

 2. Robert23 Iunie 2011

  Din pacate nu cred ca va da falimet clubul cat de curand. NU in tara asta. Dati un search pe goagle dupa Dorin Epure ;) si va veti da seama, de ce.

 3. Sergiu23 Iunie 2011

  cretinoizi pur-sange :( e vorba de organizarea clubului, reptiloizii de la intrare sunt doar “usa shopului”. trist, insa un caz concret pentru darea in judecata a clubului. I say “Sue the fuckers!” e primul pas spre a-i duce la faliment.
  P.S. :( la ceea ce a spus Robert

 4. Gheorghe5 Iulie 2011

  Stiu ca e deja cam “fumata” stirea, dar acum am aflat/citit si eu.

  In primul rand tin sa precizez ca nu merg prin cluburi. Mi-au ajuns in liceu si facultate; acum am ajuns sa ma deranjeze muzica tare si oamenii de care dai. Spun asta pentru ca toti vor zice ca tin cu ei, cu cefele late si cu patronii imbogatiti fraudulos.

  Nu, nu tin cu nimeni, tin cu drepturile fiecaruia dintre noi. Vad ca lumea e revoltata in comentarii peste tot unde s-a scris despre asta. Eu zic ca atata timp cat locul respectiv nu e domeniu public si ei nu sunt o institurie publica, e dreptul lor sa primeasca si sa serveasca pe cine vor. Si sa refuze pe cine nu vor. Nu consider ca era nevoie sa spuna ca scaunul cu rotile a fost movitul. Dupa mine, ar fi fost suficient sa dea din cap a “nu.”
  In special in cluburi, peste tot in lume un gibon cu ceafa lata poate refuza accesul oricui, chiar si doar pt ca nu-i place fata ta. Si nimeni nu se plange. Eu traiesc in Cehia acum si mi s-a refuzat accesul in mai multe baruri pt ca nu vorbesc limba. Nici prin cap nu mi-a trecut sa fug la ziar cu stirea. Oricum sunt sigur ca doar le-as fi starnit rasul.
  Daca l-am primit pe prietenul meu la mine in casa, nu se asteapta automat toata lumea sa aiba acelasi privilegiu, nu?
  O sa inchei ideea cu o zicala americana: “Your money is no good here” Cred ca toti am auzit expresia. Se refera exact la faptul ca fiecare e rege pe talaua lui si are dreptul sa discrimineze dupa orice criteriu.

  Acum sigur ca din punct de vedere etic si uman, e urat ce s-a intamplat. Dar nu ar trebui sa ne indignam atata.
  Sunt prea multe lucruri cu adevarat in neregula in si cu Romania, chiar din punct de vedere legal, se intampla destule abuzuri, facute chiar de institutiile statului, incat sa ne lasam atat de deranjati de unii care doar si-au exercitat dreptul.

  Let the hate begin…

Păreri?