Probleme mari de oameni mici

Nu știu ce probleme mici și importante aveți voi, dar eu am un love-hate relationship cu salata verde. O ador dacă o mănânc la restaurant, când se ocupă altcineva de ea sau când o cumpăr la pungă, gata de mâncat.

O urăsc, însă, cu patimă și doar când o văd ÎNTREAGĂ pe rafturile din magazine. Pentru că știu ce urmează!

Mergi acasă, o speli bine și ÎNCĂ mai are nisip. O mai speli temeinic și ghiciți ce? MAI ARE NISIP!!! Și după ce ai spălat-o de N ori, e plină de apă. Și te apuci, și o storci, și o tapetezi cu șervețele și ea e tot ca la Mamaia pe plajă. Dap, mai are nisip și e tot udă!

Și după toate astea, ca și cum nu ar fi destul, niciodată nu o poți mânca pe toată și îți mai rămâne în frigider, cu gândul că o termini mai târziu. ȘI NU O TERMINI, că după o zi-două e veștejită deja!!! Și o arunci.

No, acum imaginați-vă că eram dimineață la magazin, gândindu-mă la toate astea și uitându-mă urât la salată, strângând din pumnii mei mici. Au trecut minute? Au trecut ore? Au trecut anotimpuri? Nimeni nu știe cât am stat acolo. Eram doar eu față în față cu bestia verde.

– Domnișoara stă la rând oare?

– Lăsați-o, că nu știu ce face…

9 Comentarii
 1. Radu19 Aprilie 2018

  Partea cu umezeala se rezolva elegant cu niste vase care au un fel de centrifuga. Invarti de un maner si se elimina apa. Au si la Ikea. ;)

 2. Alecsandra19 Aprilie 2018

  Tot cu ajutorul vasului cu centrifuga! Se spala in vasul plin cu apa, se scurge de cateva ori si cand nu mai este nisip se usuca frunzele de salata. La fel poti spala patrunjelul, ridichile, cuipercile, capsunele….

  • Florica19 Aprilie 2018

   Ahaa! Noroc cu tine, ca vad ca Radu nu a mai revenit :))

 3. Alecsandra19 Aprilie 2018

  Si eu sunt mica si am avut problema asta mare! :))
  Radu o fi înalt, altă altitudine, alte probleme!

  • Florica20 Aprilie 2018

   Nu stiu doamna, eu am un metru si-un snitel ca dvs :))

 4. Anda20 Aprilie 2018

  Te inteleg perfect :)) Ma gandesc sa iau salata obisnuita, nu ambalata, ca e mai ieftina, dar mai nou folosesc rucola din plin si nu mai simt nevoia de o verzitura in plus. Am vazit ca rucola rezista mult mai bine si chiar flescaita tot e buna ;)

 5. m20 Aprilie 2018

  E degeaba salata verde!! Degeaba va spun!!!

  • m20 Aprilie 2018

   Trebuia și o virgula după al doilea degeaba :)

Păreri?