La câte petreceri poți ajunge într-o seară?

La toate, logic.

Bună gluma, huh?

E și mai bună când afli că e vorba despre 5 (CINCI) petreceri în aceeași seară. Mai ales dacă nu mai ai 20 de ani. Îți și pui probleme de om trecut de 30 de ani: oare mă mai ține? oare mai duc un maraton? suntem oameni sau suntem dansatori?

A fost o vreme când o noapte de petrecere era apă de ploaie. Mă rog, ploaie de bere. La naiba, mai multe nopți de petrecere una după alta erau floare la ureche. Mă rog, bere la gură. Era o vreme când maratoanele de petreceri purtau un singur nume: studenție.

Și te gândești că mai ești student doar cu sufletul, că n-ai gratuitate pe transportul în comun și ultima dată când ai fost la un chef n-ai mai prins tradiționala șaormă de dimineață. Că ți-a fost somn și te-ai dus la culcare.

Apoi, îți dai două palme și îți revii: stai, bă, că încă n-a venit pensia. Nu am reumatism, nu mă duc la tratament la Techirghiol și nici nu trimit copiii să se joace la scara lor. Sunt încă în putere! Și POT petrece ca în studenție! Așa să mă ajute Sfântul Patrick!

Revenind la ceea ce e cu adevărat important: 5 petreceri, în aceeași seară, la Cluj, sâmbătă, 17 martie, de Saint Patrick’s Day.

Așa arată un maraton de toată frumusețea, la care voi participa cu toată tinerețea. Împreună cu Dan și Gabi, ne vom angaja în această aventură, cu punctul de pornire Old Friends (strada Păstorului 6), la ora 20:00, unde vă aștept și pe voi, să ridicăm un pint de Guinness în cinstea poporului care ne-a dat această bere. Apoi, le vom lua la pas pe toate, că oameni suntem. Dar ideea e să rețineți punctul de pornire, că de acolo pornește cinstea. Cum, nu știați că vă dau un pint de Guinness? Păi nu vă dau eu? N-am stabilit că suntem oameni, nicidecum dansatori?

Deci, sâmbătă avem treabă! Trebuie să repetăm până ne iese la perfecție pronunția cuvântului “Sláinte“!

5 Comentarii
 1. Vasile Manu14 Martie 2018

  Mult succes. Nu cred ca o sa puteti duce cinci petreceri intr-o seara, din simplul fapt ca aveti si voi o varsta, nu mai sunteti la prima tinerete, dar poate o sa ma surprindeti.

  • Zicu14 Martie 2018

   Păi te așteptăm și pe tine să ne vezi în acțiune și să ciocnim un pint de Guinness!

 2. m14 Martie 2018

  Pub crawl

  • Zicu14 Martie 2018

   Exact, doar că n-am vrut să-i spun așa “pretențios”.

  • m14 Martie 2018

   N-ar fi fost bai, suntem toți sorosisti aici :)

Păreri?