Să înceapă experienţa TEDxCluj!

Am fost la prima ediţie TEDxCluj şi ne-a plăcut teribil. Am fost şi la a doua şi ne-a plăcut la fel, aşa că la ediţia asta reprezint TVdece în echipa de organizare, lucru care mă onorează şi mă responsabilizează în aceeaşi măsură. Înainte de a vă oferi informaţii despre evenimentele care urmează, vreau să vă spun câteva cuvinte despre echipa cu care lucrez. E foarte important ca oamenii care se strâng la un loc pentru a organiza un eveniment să fie acolo pentru motivele corecte, să fie pasionaţi, proactivi, implicaţi 110%. Exact aşa e şi echipa mea, doar că mai energică, creativă, muncitoare şi sunt extrem de fericită că am ocazia să lucrez alături de ei.

Nu vreau să vă mai ţin în suspans, aşa că iată evenimentele pe care le pregătim:

1. TEDxCluj – Social Change – 25 martie, Bastionul Croitorilor Cluj-Napoca, ora 18.30. Vom “share-ui” idei alături de Hedi Hoka şi Vasile Dâncu, pe baza temei evenimentului.

Acest eveniment este cadrul în care vrem să vă provocăm la discuţii, să vă cunoaștem şi să împărtășim idei. Sesiunea de înscrieri pentru acest eveniment e deschisă, o găsiţi pe site. Pentru acest eveniment, accesul este gratuit, în limita a 50 de persoane, aşa că, în locul vostru, m-aş grăbi.

2. TEDxCluj – 20 mai, sala Toniţa a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, tematica evenimentului: ”Generating Change”.

Detalii găsiţi pe blog, însă pot să “dau din casă” şi să vă spun că se anunţă o ediţie “grea”, în materie de speakeri. Spre deosebire de ediţiile anterioare, locaţia s-a schimbat, însă sunt convinsă că o să vă placă şi că o să vă introducă în atmosfera specifică unui eveniment TED.

Deci, fiţi cu ochii pe blog şi pe site-ul oficial.

Ne mai găsiţi pe facebook, twitter, trebuie doar să ne urmăriţi, pentru că vă promitem două evenimente de la care nu puteţi lipsi!

Aşadar, meet us at TEDxCluj!

1 Comentariu
  1. Dan Ciulea9 Martie 2011

    o da!
    astept cu nerabdarea mailu care imi confirma participarea!

  2. […] vreau sa va spun ca din echipa face parte o persoana extrem de capabila, si anume florica de la TVDECE, asa ca sunt sigur ca totul o sa mearga […]

Păreri?