S-a găsit pizza bloggerului clujean!

Dacă acum ceva timp vă provocam să găsim pizza bloggerului clujean, iată că cei de la Daniel Berar au ales câştigătorul!

De-a lungul concursului, aţi putut urmări pe pagina de facebook toate înscrierile în concurs. Acum, la final, putem spune că, la ce idei creţe aveţi, nu mi-e frică dacă vine o foamete peste noi. Ne descurcăm! :))

Deliberarea n-a fost uşoară. În alegerea câştigătorului s-a ţinut cont de ingredientele alese de fiecare dintre voi şi cât de bine se îmbină acestea. Finaliştii au fost: Oana, Psaico, Bogdan şi Dragoş.

După încă o serie de scărpinări în cap, marele premiu îi revine lui… wait for it… tobe… wait for it… Dragoş, care este aşteptat la Daniel Berar, împreună cu doamna lui, la o cină romantică. Doar să sune înainte, să anunţe că vine, să îl poată aştepta lumea ca pe un împărat.

Aşa cum s-a promis, în meniul pizzeriei Daniel Berar va intra pizza inventată de Dragoş Mone, cu ingredientele propuse de el, sub denumirea Pizza www.dragosmone.ro. Acest lucru se va întâmpla cât de curând, mai exact săptămâna viitoare, când ameninţarea: “Dragoş, te mănânc!” va suna chiar delicios :)

Din câte ştim noi, Daniel Berar este singura pizzerie din România care va avea în meniu o pizza a unui blogger. Din câte ştiu mulţi clujeni, Daniel Berar e cea mai bună pizzerie din oraş. Dacă nu sunteţi convinşi, vă ducem noi!

16 Comentarii
 1. dragosmone28 Aprilie 2011

  Cred ca sunt primul blogger pizzer :D

 2. Bogdan28 Aprilie 2011

  Bravoooo :D uhaa am fost în finală, bun lucru zic:)

 3. dragosmone28 Aprilie 2011

  @Bogdan e ok. poti sa recunosti ca te roade un pic invidia. dar e ok. pozele au facut diferenta.

 4. Bogdan28 Aprilie 2011

  Clar mă roade! Da să știi că parcă mă rodea mai tare dacă ajungeam eu în meniu. Cum să nu-mi gust creația :))) mai bine așa

 5. Vasile Manu28 Aprilie 2011

  In sfarsit se vad rezultatele noptilor petrecute pe ebucataria.ro si cand il ai mentor pe Crivat. Congrats’ :)))

 6. dragosmone28 Aprilie 2011

  Mersi

 7. psaico28 Aprilie 2011

  Felicitari Dragos!

 8. Istvan28 Aprilie 2011

  Felicitari castigatorului… Daca se putea, imi puneam votul pe pizza Oanei… sa fiu @%@$^&%, cred ca e o pizza geniala, cu siguranta as manca pe sparte… Si in plus, e si cel mai funny, weird…

 9. Dan Ciulea28 Aprilie 2011

  Felicitari Moneeeeee! Sa traiasca la multi ani! (BTW o fost blat? :-)) )

 10. Mr.Cabo28 Aprilie 2011

  Cred ca foarte mult a contat blatul in pizza asta! :D

 11. dragosmone28 Aprilie 2011

  Multumesc multumesc!

 12. dragosmone28 Aprilie 2011

  PS: blatul conteaza mult. Dar nu blatul gen Dinamo-U Cluj(care a fost evitat prin simpla necunoastere a domnilor din juriu).

 13. tac'su28 Aprilie 2011

  buna seara, patru pizee din alea cu www in P-ta Badea Cartan nr.4 ap. 10 Timisoara Banat va rog. Estimati un timp pentru onorarea comenzii?

 14. tac'su28 Aprilie 2011

  adica pizze :)

 15. tac'su28 Aprilie 2011

  sau pe romînește: patru pițe in Timișoara! Se poate?

 16. dragosmone29 Aprilie 2011

  @Domnul Tac’su deoarece ma voi prezenta in 12 mai la Timisoara pentru PRbeta prin bunavointa fiului dvs, s-ar putea sa aruncam vreo 2 pizze la pachet.

Păreri?