REVOLTĂTOR! TVdece susține un candidat la Camera Deputaților!

Oare e pe bune? Oare chiar “avem curajul” să ieșim în față și să spunem: “Îl susținem pe Liviu Alexa“? Am luat-o razna? Cum să faci așa ceva, când se știe foarte bine că bloggerii nu au voie să susțină candidați? Cum să faci așa ceva, când e de notorietate faptul că bloggerii nu au coloană vertebrală? Cum să fii atât de inconștient, să te expui postacilor și să fii catalogat drept “oamenii lui Alexa”? Revoltător, nu alta!

Sigur e ceva putred la mijloc! Sigur ne-am vândut pe un pișcot sau îl susținem de frică să nu-mi pierd slujba! Dap, nu încape îndoială!

Asta ca să spulberăm din start toate supozițiile.

Am stabilit că avem probleme grave în ceea ce privește dreptul la opinie. Efectul acestei primejdioase stări de fapt e îngrijorător: ne ferim să ne exprimăm opiniile, de frică să nu fim judecați. Am ajuns ca gospodinele de la bloc, care își ghidează viața după “ce-o să zică vecinii “. Iar când vine vorba de zona politică, subiectul e accentuat de faptul că politicienii au îndepărtat românii de politică.

N-o să fim niciodată ca în America, unde oamenii nu mai știu pe unde să-și manifeste susținerea pentru un candidat. Dar măcar putem să renunțăm la românismele de căcat și să avem curajul să ne manifestăm public orientările, indiferent de cine și cât latră!

Iată un exemplu. O facem și noi și sper să urmeze și alții. Nu de alta, dar dacă noi, bloggerii, ne ferim de opiniile noastre, putem închide taraba online și să plecăm acasă!

Nu îl susțin pe Liviu Alexa pentru că mi-e prieten.

Nu îl susțin pe Liviu Alexa pentru că mi-e șef.

Nu îl susținem pe Liviu Alexa pentru că a fost tot timpul aproape de TVdece.

Îl susținem pe Liviu Alexa pentru că e omul care ne-a demonstrat, în cei șase ani de când îl cunoaștem, că se bate pentru visele și ideile lui. Iar clujenii din Mănăștur și Grigorescu au nevoie de un independent care să se bată pentru ei în Parlament!

Ne vedem la vot, pe 9 decembrie!

11 Comentarii
 1. liviu alexa16 Noiembrie 2012

  asta cat costa?

 2. zicu16 Noiembrie 2012

  @liviu alexa: Discutam in privat.

 3. adina16 Noiembrie 2012

  @ Florica: ha ha ha ha ha ha ha ha
  tare!! no acu sa-l vedem pe Liviu:)

 4. Lili16 Noiembrie 2012

  Liviu Alexa este “omul care ne-a demonstrat, în cei șase ani de când îl cunoaștem, că se bate pentru visele și ideile lui”. Exact. Ale lui. Nu ale altora. Pentru el. Nu pentru altii. Si acum visul lui e sa ajunga in politica. Sunt convinsa ca o sa ajunga, este un om care intr-adevar obtine ceea ce vrea. Dar ce are de a face cu binele oamenilor din Cluj?

 5. zicu16 Noiembrie 2012

  @Lili: O idee poate fi si o initiativa legislativa, dar ai inteles doar ce ai vrut tu. Iti dau un exemplu edificator: http://liviualexa.ro/2012/10/22/nino-nino-vin-cu-ambulanta-la-cluj/
  Suficient?

 6. Lili16 Noiembrie 2012

  Am inteles ce scrie acolo, nu e nevoie sa fii defensiv cand nimeni nu a atacat :-) Scrie clar ca il admirati pe om pentru ca obtine ce vrea, pentru asta il admir si eu enorm. Asta nu e un motiv care sa ma faca sa cred ca ar fi un bun deputat. Cat despre exemple, nu este nevoie. Cred ca si-a facut destula reclama cu ambulanta aceea si stie toata lumea, nu?
  Nu, nu este suficient, nici pe departe… Dar nu o sa mai zic nimic, probabil veti sterge comentariile asa cum face domnul Alexa cu comentariile de pe blogul lui, cele care ii desconspira minciunile si manipularile. Le sterge si nu zice nimic :-)) Sanatate multa si weekend frumos!

 7. zicu16 Noiembrie 2012

  @Lili: Pe acest blog nu se sterg comentarii, decat cele care ne injura gratuit sau ne ataca fara argumente. Ce face Liviu pe blogul lui e treaba lui, isi organizeaza cum vrea “casa”.

 8. Tomata17 Noiembrie 2012

  e bine ca aveti pe cine sustine si e si mai bine si misto ca il cunoastei bine si ati interactionat cu el. am vazut cateva panouri electorale in timisoara si m-am crucit. unii dintre candidati arata de parca ar fi lasat sapa si grebla in grajd si s-ar fi intolit pentru poze… ce sa mai zic de faptul ca n-am auzit in viata mea de ei. cum as putea sa le dau votul meu?

 9. Sanyi18 Noiembrie 2012

  Ai dreptate, esti cetatean cu drepturi egale cu mine, inclusiv sa ai simpatii politice! Asta nu inseamna ca trebuie cineva sa fie de acord cu tine! Fa campanie electorala si eu nu mai citesc postarile tale!

 10. zicu18 Noiembrie 2012

  @Tomata: Cam greu…
  @Sanyi: Sa fii sanatos, fac ce vreu pe blogul meu.

 11. […] model chinezesc (și tvdece-ist, de fapt), am să vă spun care-s oamenii pe care eu i-aș vota la parlamentarele din […]

Păreri?