Revelionul pe rit bloggeristic

Joia trecută, ne-am adunat la restaurantul Miko Etterem pentru a sărbători revelionul pe rit bloggeristic. Da, aţi citit bine. Ce, numai barmanii şi ospătarii să aibă revelionul lor? Bloggerii-s mai prejos? S-a ales acest local pentru că ştiam cum e şi am vrut să-i iniţiem în tainele preparatelor ungureşti şi pe prietenii bloggeri clujeni.

Voie bună şi prieteni, ce ţi-ai putea dori mai mult pentru trecerea în noul an? S-a trollat la greu şi s-a numărat la cumpăna dintre ani. S-au numărat preparatele, care dansau prin faţa noastră. Da, am făcut şi cumpăna!

De când am mai fost noi ultima dată, restaurantul şi-a modificat şi îmbunătăţit meniul, iar în fiecare joi, pentru suma de 45 de lei, te poţi bucura de all you can eat şi all you can drink, timp de trei ore. Tare, nu? Şi nu mi se pare scump. Ce pot să vă spun e că noi sigur ne-am bucurat, pentru că asta am testat şi inaugurat. Aşa am ajuns la concluzia că un all you can eat unguresc e o încercare grea, rezervată doar celor puternici de stomac. De fiecare dată când se termina un fel de mâncare, se înlocuia cu un prepart nou, iar meniul este atât de variat, încât efectiv nu ai cum să le încerci pe toate. Aşa că, e mai corect să vă spun că am gustat nişte mâncăruri în premieră: supă de peşte, tocăniţă de burtă, ciolan afumat cu varză dulce şi sos sau friptură turda. De altfel, la Miko găseşti 10 preparate pe care nu le poţi mânca altundeva în Cluj. Şi desertul… Ah, desertul! Au un şomloi demenţial, ce trebuie neapărat încercat!

Una peste alta, mâncarea este pur şi simplu delicioasă, iar ca să vă faceţi o idee, ia vedeţi puţin aici.

Dacă nu credeţi că faceţi faţă la programul culinar intens oferit de gazde joi, să şţiţi că luni şi marţi este 20% reducere la toate preparatele din meniu, miercuri, începând cu ora 18:00, va fi un bucătar cu care veţi învăţa să preparaţi o reţetă, iar vineri e muzică live şi voie bună.

A fost locul perfect pentru revelionul nostru, ceea ce vă dorim şi dumneavoastră!

An nou fericit! :)

2 Comentarii
  1. Sunshine12 Februarie 2012

    Somloi galuska arata minunat, an nou fericit si voua!

  2. joyflint12 Februarie 2012

    Vin !

  3. […] una pe care nici măcar nu dau factură, nefiind pe bani. Voiam doar să vă recomand locul în care am sărbătorit revelionul, săptămâna trecută (să nu vă întrebaţi după ce calendar ne ghidăm că încă nu a fost […]

  4. […] Săptămâna trecută, la Cluj s-a petrecut revelionul bloggerilor. […]

Păreri?