Reclama și viața reală

Spre deosebire de Zicu, care vede într-o reclamă mai multe decât un muritor de rând, care înţelege subtilităţi şi pricepe într-o clipă de ce s-a ales o anume linie creativă, eu îmi permit luxul de a fi un simplu consumator, ce nu resimte “povara” unui copywriter. Ba mai mult, când el vede senzaţionalul unei reclame, eu îmi permit să sorb din suc şi să o cataloghez drept “uite, încă o cretinitate”. Atât de mult îmi place starea de simplu consumator, încât îmi permit să-mi placă foarte puţine reclame şi să critic foarte multe, fără argumente, din simplul motiv că plătesc cablu :D Dacă discuţia devine mai aprinsă, o dau pe aia cu “nu sunt în target ” şi tot eu câştig.

Cam astfel de dezbateri sunt la noi în familie. Deh, familie modernă, nu vorbim despre ce murături punem pe iarnă, ci dacă o reclamă e pe target sau nu.

Ultima reclamă care mă scoate din minţi nu e neapărat nouă, dar e proaspăt de enervantă, cel puțin pentru mine: e la o mașină de spălat Beko. Nu o găsesc niciunde, deci va trebui să v-o povestesc, cu speranța că o știți sau veți înțelege.

Deci, femeia vine acasă, îşi aruncă de nebună hainele MURDARE prin casă, concubinul le strânge, le pune, foarte calm, în maşina de spălat, după care ce doi dansează. Fără alte discuții. DANSEAZĂ!

Fix aşa fac şi eu: când vine Zicu după o zi lungă de muncă, eventual a trecut și pe la sală după job, şi îşi aruncă hainele murdare prin toată casă, eu, calmă şi senină, ca o zi de primăvară, culeg hainele, le pun în maşina de spălat, şi după aia dansăm ca doi cretinei fericiţi.

Așa faceți și voi, nu?

8 Comentarii
 1. RAIDER30 Mai 2012

  Nu. Ea e vrajita de cioburile colorate pe care masculu` le a adunat in cuib. Se vede de la o posta ca ea e la tol festiv si de abia au aterizat din club “la o cafea” in cuibu` lui echipat cu lumina albastra. El deschide frigideru`, ea da pe spate si incepe sa dea jos alea alea. El strange si baga la masina de spalat. Dupa care incep “dansu` nuptial”.
  Doh.
  Substratu` e asta: de ce sa fii coca cu mertan daca poti sa fii coca cu dacie si beko?

 2. Denisa30 Mai 2012

  Lol @Raider :))
  Noi nu dansăm, e un altfel de dans: el îşi lasă hainele pe fotoliu, eu le arunc pe unde apuc, iar a doua zi se trezeşte harnica din mine şi începe să le adune, în paşi de dans… de dansul ploii. Şi le pun în maşina de spălat Samsung şi le spăl.

 3. Ciupercutza30 Mai 2012

  Draga Florica, nu numai ca pui senina rufele in masina de spalat, dar presupun si ca scoti din poseta o butelca de Perwol – ca sa arate hainele ca noi, chiar si dupa mai multe spalari :D

 4. Simona30 Mai 2012

  Na, ca tot mi-ai dat apa la moara :)) De mult ma roade si pe mine chestia asta :)))) Unde e nene ala care strange hainele de pe jos dupa mine si dupa sa ma ia si la un dans prin casa???!!! Si ca tot mi-am adus aminte de reclame : Eu nu pricep nici in ruptul capului de ce ai nevoie de un sapun lichid cu dozare no-touch(Detol no touch) si ma enerveaza la culme reclama la Tide, aia cu hocus-pocus “mingea a disparut” :)))

 5. Denisa30 Mai 2012

  P.S. Vedeţi că s-a stricat butonul de Like, că nu apare “Oana Olaru-Zăinescu likes this”!

 6. florica30 Mai 2012

  @Denisa: Poate e suparata pe noi…

 7. Denisa30 Mai 2012

  Nu există aşa ceva, sigur vi s-a stricat pluginul! SIGUR!

 8. Ramona30 Mai 2012

  nu, la noi nu e asa…mi au luat vreo 2 ani sa il dresez ca rufele murdare se pun in cos.Iar daca eu il sun si ii spun sa puna la spalat, dupa apr 3 ani, a invatat si el ca: albe nu cu negre/colorate, colorate nu cu negre/albe, si tot asa…
  Sunt mandra de el!
  asta dupa ce m-au costat niste nervi, niste urlete, niste haine stricate, si de ale mele si de ale lui…
  ha!

Păreri?