ANAFura mamii lor de incompetenți!

Anul trecut, în decembrie, ANAF Baia Mare m-a anunţat că am de plătit vreo 300 de lei la CAS pentru anul 2011. Bun. M-am executat şi am achitat. Ştiam, însă, că a fost prea uşor. Mă aşteptam ca în orice moment să vină statul cu bota.

Şi a venit. Ieri, ANAF Cluj m-a somat să plătesc ACEEAȘI SUMĂ! Cu mica menţiune că îmi pun proprire pe conturi.

Patru ţigări mai târziu, am găsit toate actele care dovedesc plata. Am şi actele prin care mă anunţau că trebuie să plătesc, am şi o adresă prin care, practic, îi somez EU să se șteargă la fund cu somaţia. Şi le trimit toate prin scrisoare cu recomandare. Aşa, să fiu sigură. Mai menţionez că ANAF Baia Mare refuză să-mi dea o adresă prin care să ceară ANAF Cluj oprirea somaţiei. ANAF Cluj ar cam vrea adresa aia. Eu vreau sânge proaspăt de funcţionar îmbâcsit.

De ce nu comunică instituţiile statului între ele şi de ce nu pot verifica după CNP situația mea? De ce, în anul Domnului 2014, cu toată tehnologia din lume, nu se poate rezolva asta decât personal? De ce naiba ne încurcă statul, în loc să ne ajute? De ce sunt umilită pe banii mei?

Dacă vreţi să vedeţi SCANDALUL pe care poate să-l facă o femeie CRIZATĂ, haideţi pe la 14:30 la ANAF Cluj.

ANAF, atât îţi zic.

3 Comentarii
 1. marius18 Februarie 2014

  Chestia durereoasa e ca este vorba, practic, de aceiasi institutie

 2. Ion Iliescu18 Februarie 2014

  Patit acelasi lucru. CAS Maramures, instiintare ca am suma X de plata. Merge mama si plateste, toate bune si frumoase, am scapat. Dupa 3 luni, aceeasi notificare, aceeasi suma ca debit principal, insa penalitati mai mari. Facut notificare scrisa, atatsat chitanta cum ca am platit, astept raspuns. Intre timp am aflat de ce nu se inregistrase plata: dupa ce am platit la trezorerie, trebuia sa MERG CU CHITANTA LA SEDIUL CAS, ca s-o bage in sistemul de date.

  P.S. Pe aceeasi logica, daca platesc factura Electrica la banca, ar trebui sa merg la ei la sediu cu chitanta… Romania, fuck you!

 3. vlad25 Februarie 2014

  da ma in anul domnului 2014 ca sa transfer masina dintr-un judet in altul tre sa ma duc personal sa iau dosarul de la unu si sa il aduc tot personal la altu…nu pot sa si-l trimita prin posta…nuu

Păreri?