Puterea unui post pe facebook

Observ că Zicu are, câteodată, nişte posturi mai profunde, cu puterea unui tweet, puterea unei reclame etc. Chestii bine făcute, de le şi simţi, parcă, pe şira spinării.

A venit şi rândul meu să mă conving de puterea unui post pe facebook. De exemplu, săptămâna asta, undeva după pauza de prânz de la job, mă uitam pe facebook să văd ce mai faceţi. Şi cum frunzăream eu aşa, observ că Raluxa a fost la cumpărături. Din link în link, ajung la Tomi.

Şi exact, dar exact în acel moment, am zis cu voce tare în birou: “Sunt reduceri mari la Sprider Stores!”. Ca să înţelegeţi, eu împart un birou mare cu alte şapte gagici. A început Jihadul! Una căuta pe pagina lor de facebook, alta căuta pe site. În sub cinci minute, s-a decis că mergem în gaşcă la magazin!

Am mai văzut eu soldări cu preţuri reduse de la sute de lei la sute de lei, 99, dar am zis că merită să le dau o şansă, dacă fetele au fost aşa mulţumite şi reducerile sunt pe bune. Nu sunt genul de femeie care să dea bani mulţi pe branduri sau haine de nu ştiu care. Eram în liceu, dar aia e altă poveste :) Oricum, când opt femei hotărăsc să meargă la shopping, cred că nici Apocalipsa nu le-ar opri!

Dumnezeu mi-a luat minţile şi mi-a dat un card. Am postat pe facebook, am anunţat oficial, ca să nu leşine Zicu, şi m-am dus! Sinceră să fiu, mă aşteptam să găsesc doar haine foarte mari, la preţuri pe măsură.

O oră mai târziu şi 100 de hăinuţe încercate, mi-am cumpărat următoarele:

– jerseu de primăvară/toamnă (redus de la 129,00 la 51,60)

– poşeţică (redusă de la 79, 90 la 31,96 ron)

– brăţară (redusă de la 25,90 la 18,13)

Sincer, mi se par nişte preţuri foarte bune. De fapt, nişte preţuri decente pentru nişte haine.

Nişte colanţi, o cămaşă, o pereche de balerini şi ai un outfit de primăvară la aproape 100 de lei. Mergeţi, daţi un ochi, poate vă găsiţi ceva fain. Doamna de la casă mi-a spus că reducerile ţin până pe 11 martie, dar eu vă recomand să mergeţi în weekend, să nu treacă chestiile faine :)

5 Comentarii
 1. Sabina2 Martie 2012

  eu ma duc astaziiii :) abia astept sa imi caut rochita. pretul la jerseu e chiar f okkk

 2. florica2 Martie 2012

  @Sabina: Da, preturile sunt chiar decente. Ne-am obisnuit noi prost sa nu avem reduceri reale, de aici si socul ca poti gasi chestii faine la preturi decente:)

 3. Claudia2 Martie 2012

  Imi place foarte mult plicul :). Sa-l porti sanatoasa!

 4. Ioana2 Martie 2012

  M-ai convins! O sa merg si eu sa vad ce-mi gasesc :-D

 5. florica2 Martie 2012

  @Claudia: E total atipic fata de ce am eu pana acum in materie de posete, dar mi s-a parut interesant :)
  @Ioana: Spor atunci :D

 6. […] Un gand demn de luat in considerare, mai ales dupa ce vazusem postarile fetelor (Raluxa, Tomata, Florica). Asa ca, inarmata cu rabdare pentru ca eu rareori imi gasesc ceva ce sa-mi placa, am luat-o frumos […]

 7. […] curiosi ce si-au luat si cat a costat, aflati la Sabina Cornovac, Raluca Popa, Andreea Ursu, Florica de la TVDece si […]

Păreri?