Puterea social media

După o excursie maraton la Bucureşti, cu diferite treburi care trebuiau rezolvate şi o zi plină la Webstock, vineri seara eram praf de oboseală. Sau, ca să îl citez pe şefu-mio, “varză” :)

Cum Zicu a fost ocupat cu Biblia şi nu cu ciorba, singura fiinţă vie care avea de mâncare era iepurele, aşa că am pornit-o spre o pizzerie din cartier, să rezolvăm problema, şi apoi să dorm cel puţin 12 ore.

Zis şi consumat, ajugem acasă, toate bune şi frumoase. Când să o sun pe mama, poşeţica mea nicăieri. Da, am uitat-o la pizzerie! De oboseală, am fost atentă selectiv. Am luat umbrela, punga, i-am amintit lui Zicu să nu îşi uite telefonul pe masă şi am plecat nonşalantă, ca Bambi prin pădure.

Şi uite aşa se nasc prieteniile frumoase. Poşeta era la bar, oamenii ştiau că suntem clienţi fideli. Pe lângă asta, mă ştiau de pe facebook, unde sunt prietenă cu pizzeria şi ne mai conversăm :)

Şi acum, dacă oamenii au fost aşa de treabă şi au avut grijă să reintru în posesia TUTUROR actelor, a unei sume considerabile de bani, 2 telefoane şi alte lucruri, io zic că merită să le dau şi un link. I-am lăudat şi pe twitter, dar acum o fac în mod oficial, pentru că mâncarea lor e bestială şi pentru că, vorba aia, sunt condiţii la ei. Deci, familia Zicu vă recomandă călduros Daniel Berar!

Concluzia? Pe lângă nişte relaţii mai mult sau mai puţin solide, reţelele sociale îţi pot reda viaţa! Pentru că se ştie că viaţa unei femei e în poşeta ei!

PS: Nu, nu am luat niciun ban pentru articolul ăsta (pe unii asta îi roade, cine, de la cine şi câţi bani primeşte). E pur şi simplu o recunoştere a unei conduite ireproşabile şi a unor servicii de calitate.

5 Comentarii
 1. dush20 Septembrie 2010

  si e tare frumos la ei..nu asa

 2. @dragosmone20 Septembrie 2010

  ma bucur ca mai exista si oameni din astia. acum, daca tot ne-ati zis ca exista si sunt aproape(Hai Ardealu’, Hai Manasturu’! vb lu’ Nicu) o sa trecem pe la ei sa vedem cum au mancarea.

 3. Florica20 Septembrie 2010

  @dush: Foarte fain:)
  @dragosmone: facem o data o masa frumoasa, ca sunt mai multi doritori:) cc @zaineasca

 4. andra21 Septembrie 2010

  am descoperit acum pe harta cum ca Str. Ciobanului e foarte aproape de Calea Floresti nr 1 unde stau eu :D
  trebuie verificata pizza asta..

 5. koshbo21 Septembrie 2010

  Am fost si eu acolo odata, da’ in trecere, vazut cuptorul, adulmecat pizza, notat “mustgobackeatpizzamusai”.
  Mi se pare mie sau patronu ala nu prea arata a patron de restaurant? Mai mult a fotbalist? :))

 6. […] spus oare cât de mult ne place pizzeria asta? Normal că v-am spus! Aici şi aici Pe unii dintre voi v-am şi dus, v-am iniţiat în secretele Templului Pizzei, cum îi spune noi, […]

Păreri?