Proștii merită în viața lor doar oameni precum Cătălin Rădulescu

Cei care se închină la ăștia ca la niște zei, pentru că le-au aruncat o coajă de pită, fără să se întrebe de unde e coaja aia de pită și cât costă țara, merită să aibă parte doar de oameni de genul ăsta.

Un deputat PSD avertizează protestatarii: „Mi-am păstrat mitraliera de la Revoluție. Sunt pregătit să ies cu arma și să trag” – http://adev.ro/omrhyh

Posted by Adevărul on Tuesday, March 14, 2017

Știu, știu, nu toți votanții PSD sunt proști, dar m-am săturat de political correctenss-ul de genul “și ei sunt oameni, sunt săraci, manipulabili, pun botul la cei care le promit chestii.” Sunt săraci pentru că votează hoți de 27 de ani. Iar când nu te prinzi de asta, scuză-mă, dar ești prost.

Oamenii ăștia merită să ia cât mai multe țepe de la familie. Să-i usture când l-au împrumutat cu niște bani pe văru’ și ăla nu i-a mai dat înapoi, băgându-i în faliment. Să plângă atunci când unchiu’ fuge cu banii din afacerea în care au investit împreună. Să simtă la nivel micro cum e să distrugi o țară la nivel macro. Ai mai “vota” cu văru’ după ce ai luat țeapă? Da? Scuză-mă, dar ești prost, mai meriți o țeapă.

Merită doar prieteni care vor să-i înșele, să-i fure. Să nu-i ajute la nevoie, să le promită lucruri și să nu se țină de cuvânt, să le ia și ultimul ban din buzunar, cu promisiunea unei “combinații” care le va aduce un trai mai bun. Prieteni care să-i trateze ca pe ultimii sclavi. Ai mai “vota” cu un prieten din ăsta? Da? Scuză-mă, dar ești prost, meriți să cauți prin tomberoane.

Merită să ia țepe de la străini, la telefon, pe stradă. Pentru că nu se lecuiesc, apoi se întreabă de ce sunt săraci și dau vina pe alții. Te-a sunat unu’ și ți-a luat banii, mai pici o dată în plasă? Da? Scuză-mă, dar ești prost și îți meriți sărăcia.

Cel mai important, merită doar conducători care să-i facă și mai săraci, și mai proști.

Problema e că noi, restul, suntem victime colaterale.

Păreri?