Mici probleme de provincie

Că tot s-a scris aici despre mutatul la Cluj, iată niște probleme mai mici, care îmi stau pe creier.

Nu găsesc supă cremă de ciuperci niciunde. La Panemar, de fiecare dată când mă duc, nu nimeresc. Azi am încercat la Souper. Evident, nu era. Nu îmi ziceți să-mi fac acasă, că nu-mi iese așa bună. De trei săptămâni caut și nu găsesc. E ceva criză de ciuperci? S-a scumpit smântâna? Ce se întâmplă în lumea asta? Sunt obsedată oricum de supe creme. Aș mânca zi, noapte, în vis etc.

De ce nu adoptă mai multe branduri de detergent de vase ambalajul cu pompiță? Știu, costă mai mult, dar sunt dispusă să plătesc pentru acest răsfăț. Mai nou sunt obsedată de recipiente cu pompiță, mi se par foarte practice, aș cumpăra orice cu pompiță.

Am dat ceva în lucru în luna octombrie și nici acum nu a reușit persoana responsabilă să finalizeze. Am zis să sprijin și eu business-urile mici. E ok, m-am calmat, nu le mai sprijin.

Cum naiba se numește cârnațul ăla picant, pe care îl aveau cei de la Moldovan la târgul de Crăciun??? Am întrebat și acolo, am mai întrebat la PATRU magazine Moldovan și nimeni nu știe. Eu îl vreau fix, dar fix pe ăla și nu reușesc să aflu cum îi zice. HELP!

Am postat un mesaj comercial, pentru un client, pe un grup de nișă. Am primit un comentariu dur, fiind somată să răspund până la ora 22:00. Am adormit între timp, sper să mă ierte domnul în cauză, că văd că Pământul nu s-a oprit din rotație.

Nu suport oamenii care sorb când mănâncă (orice, nu doar supe) și am prins trei în ultima săptămână. Simt că cineva îmi testează răbdarea.

În rest, dacă vă pierdeți și voi verigheta în ocean, vă recomand bijuteria Quartz, oamenii ăia nu sunt doar simpatici, dar lucreză ieftin și bine.

Păreri?